image

Vandaag ontmoeten wij… Lisanne

18 oktober 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Lisanne!
Oud medewerker Qnoop

Mijn eerste indruk? Toffe plek! Er zijn hier heel veel dingen bij elkaar. Het is echt zo’n culturele plek waar alles samenkomt. Dat vind ik zo leuk aan De Hallen!

Wat De Hallen voor mij bijzonder maakt, dat je die mengelmoes van mensen hebt. Er komen hier toeristen, maar ook mensen uit de buurt en uit de rest van de stad. Dat merk je hier in de winkel ook heel erg. Je praat de helft van de tijd Engels, maar er komen ook mensen die een boodschapje komen doen en die hier even doorheen lopen. Dat maakt het wel een leuke combi.

Het is echt zo’n culturele plek waar alles samenkomt!

Ik zou mijn opa en oma De Hallen graag nog eens willen laten zien. Die komen niet uit Amsterdam, ze wonen in het oosten van het land. Het is iets dat zij heel tof zouden vinden denk ik. Omdat juist al die verschillende dingen hier zitten én cultuur én wat meer business én eten.

Wat De Hallen voor mij bijzonder maakt, dat je die mengelmoes van mensen hebt.

Mijn lievelingsplek? De Kleine Passage denk ik. Dat is waar ik de meeste tijd doorbreng. Weet je, het is hier super gezellig! Iedereen zegt hallo tegen elkaar, altijd even zwaaien naar Jessica van The Gathershop, hier aan de overkant. Dat vind ik eigenlijk wel heel erg leuk hier.

Deel dit INTERVIEW