Bezoek

De Hallen Amsterdam is het hele jaar door geopend!

Openingstijden
ma t/m zon 07:00 — 01:00

Adres
Hannie Dankbaarpassage  47
1053 RT Amsterdam
The Netherlands

De Hallen Amsterdam bevindt zich in West, vlak bij het centrum, tussen de Kinkerstraat, het Bellamyplein, de Tollensstraat en de Ten Katemarkt en is makkelijk te bereiken met zowel de fiets, auto als het openbaar vervoer.
Plan je route in Google Maps

OP DE FIETS

Bij de entree van de bibliotheek/leescafé Belcampo en de parkeergarage is een ingang naar de fietsenstalling te vinden. Bij de ingang van de parkeergarage op het Bellamyplein is een ingang naar de fietsenstalling geschikt voor scooters en bakfietsen. Het is niet toegestaan uw fiets in de Passage of tegen de gevels van het gebouw te plaatsen. De fietsenstalling biedt plaats voor ca. 1.300 fietsen. Er wordt streng gehandhaafd in de fietsenstalling. De stalling wordt zoveel mogelijk beheerd gedurende kantoortijden. De gehele dag en avond is er extra controle in de vorm van camerabewaking. De directie is echter niet aansprakelijk voor schade en diefstal van eigendommen.

Wil je je fiets achter slot en grendel parkeren en er toch 24 uur p/dag bij kunnen? Maak dan gebruik van onze buurtstalling, speciaal voor abonnementhouders.

Voor informatie kun je contact opnemen via fietsenstalling-dehallen@roads.nl

 

OPENBAAR VERVOER

De Hallen Amsterdam is bereikbaar via tram 3, 7 en 17.
Plan je reis via 9292

PARKEREN

Onder De Hallen Amsterdam is een parkeergarage aanwezig. Gemeente Amsterdam is eigenaar van de parkeergarage. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan het Bellamyplein. Er is een invalidenparkeerplaats aanwezig. De begane grond is bereikbaar via de twee aanwezige liften.

Meer informatie
Let op: parkeerkosten kunt u bij de automaat alleen per pin of credit card voldoen.

Website by HOAX Amsterdam