image

Vandaag ontmoeten wij… Jessica

11 januari 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Jessica!
Eigenaar The Gathershop 

Het hebben van een winkel hier is erg inspirerend, vanwege al de verschillende dingen die hier zijn. En als bezoeker, is dat eigenlijk een beetje hetzelfde. Zeker in de winter kun je als je De Hallen Amsterdam bezoekt wat eten, een film kijken, en naar een markt gaan. Het komt hier allemaal samen.

Ik vind de Passage heel leuk. Het heeft veel te bieden en ik denk dat niet iedereen het kent.

Vrienden uit Engeland en andere plekken op de wereld zijn vaak wel eerder in Amsterdam geweest, en hebben dan juist de typische toeristische plekken gezien zoals het Anne Frank Huis en de Dam. Ik neem ze dan graag hier mee naartoe, omdat dit een plek is waar mensen die zelf in Amsterdam wonen ook wel vaak komen. Het is meer een ervaring van het echte leven in Amsterdam. Als je hier woont ga je namelijk niet elke week naar het Anne Frank Huis.

Het hebben van een winkel hier is erg inspirerend, vanwege al de verschillende dingen die hier zijn.

Ik vind de Passage heel leuk. Het heeft veel te bieden en ik denk dat niet iedereen het kent. De bekendheid groeit steeds meer. Ook ga ik graag naar de FilmHallen. Het is zo leuk om daar naartoe te gaan, het is zo’n gezellige ruimte. Je kunt er zitten en een drankje drinken en ze tonen vergeleken met sommige andere bioscopen echt unieke films. En weet je, het voelt ook echt als een oud station.

Deel dit INTERVIEW