image

Vandaag ontmoeten wij… Monique

8 maart 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Monique!
Voormalig directeur Beeldend Gesproken

Mijn eerste indruk?
Nou wij zaten hier twee blokken verder natuurlijk he, in de Borgerstraat. Vanaf 2005 werkte ik daar. Dus mijn eerste indruk van De Hallen Amsterdam was een grote, massieve kolos midden in deze wijk met hekken eromheen. Een bouwval. Waar je altijd omheen moest. Of linksom of rechtsom.

Dat wij hier terecht gekomen zijn dat vind ik echt zó fantastisch.

Ja, waar ik me nog echt, nou ik zal niet zeggen dagelijks, maar toch zeker een of twee keer per week, gewoon nog zo over verwonder is hoe wij hier terecht gekomen zijn. In dit ontzettende mooie pand waarvan ik destijds geen idee had dat het zo zou worden zoals het nu is, maar ik wist natuurlijk wel dat het een heel mooi complex zou worden met een heleboel bedrijvigheid, wat wij op onze vorige locatie natuurlijk veel minder hadden. Dat wij hier terecht gekomen zijn dat vind ik echt zo fantastsich.

Een bouwval. Waar je altijd omheen moest.

Mijn lievelings plek is hier in onze galerie. Ik zit hier heel graag. Ik vind het heel leuk als er mensen binnenkomen die we iets over de kunst kunnen vertellen.

Deel dit INTERVIEW