image

Vandaag ontmoeten wij… Louis

14 december 2017 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Louis!
Oud GVB-medewerker

Wat ik het allermooiste vind, is dat André (de architect) oud met nieuw verbonden heeft en vooral omdat ik hier dus gewerkt heb, 35 jaar, en ik zie wat er na die 35 jaar eigenlijk allemaal gebleven is, dat vind ik gewoon geweldig. Het mooiste van de remise is behouden.

Ik zie wat er na die 35 jaar eigenlijk allemaal gebleven is, dat vind ik gewoon geweldig

Wie ik dit graag zou willen laten zien, dat is Humberto Tan, die zou ik wel graag naar De Studio’s willen hebben. Dat hij in plaats van op het Rembrandtplein hier naartoe komt.

Het mooiste van de remise is behouden.

Het klinkt misschien gek: ik voel me hier helemaal op mijn gemak.

Deel dit INTERVIEW