image

Vandaag ontmoeten wij… Jan

28 december 2017 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Jan!
Mede-organisator Rembrandt Art Market

Kijk het is natuurlijk een gebouw wat een andere functie gehad heeft, maar wat op een hele mooie manier met behoud van de rustieke indeling een nieuwe functie gekregen heeft.

Een onbekende parel in een wijk die niet gezien wordt als een toeristische attractie. Ja, dan denk je dat je mensen daar wel mee kunt verbazen

Wat ik zelf goed vind wat gedaan is, is de multifunctionaliteit, dus niet alleen de Foodhallen, maar ook de bibliotheek, de film, de studio’s, de winkeltjes. Die mix eigenlijk van al die verschillende dingen maakt het wel heel leuk. En dat het ook echt afgestemd is op culturele dingen waardoor wij van de Rembrandt Art Market ook een plaats hebben spreekt me erg aan.

Een gebouw wat op een hele mooie manier met behoud van de rustieke indeling een nieuwe functie gekregen heeft

Het is een stukje Amsterdam wat niet zo bekend is, en niet zo overlopen. Als je naar het centrum gaat, dan is het wel vrij druk. En daar komen mensen zelf ook wat makkelijker. Dit is een, mag ik het misschien zo noemen, onbekende parel in een wijk die niet gezien wordt als een toeristische attractie. Ja, dan denk je dat je mensen daar wel mee kunt verbazen.

Deel dit INTERVIEW