image

Vandaag ontmoeten wij… Jan Maarten

23 augustus 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij…… Jan Maarten!
Verantwoordelijk voor de technische installaties in De Hallen Amsterdam

Mijn eerste indruk?
Prachtig gebouw! Met een hoop mogelijkheden en op een mooie plek.

Als ik over De Hallen vertel dan noem ik sowieso op dat er een mooi hotel en dat er een mooie bioscoop in zit en je lekker kan eten en vooral dat het de moeite waard is om er een keer heen te lopen, omdat het een unieke plek is en ik een beetje trots ben dat ik daar deelgenoot van ben.

Prachtig gebouw! Met een hoop mogelijkheden en op een mooie plek.

Ik organiseer elk jaar een honkbaltoernooi en de mensen die naar Amsterdam gaan vertel ik altijd wel, dat zij daar moet je even moeten gaan kijken. Ik heb een keer mijn vader met een kennis van hem hier mee naartoe genomen. En verschillende mensen rondgeleid die ik specifiek had uitgenodigd. Of mensen van mijn werk

De Foodhallen en het hotel vind ik het mooist, de bioscoop het leukst en op kantoor vind ik het het gezelligst

Mijn lievelingsplek?
Dat is het kantoor van de organisatie van De Hallen Amsterdam. Ik ben hier graag. De Foodhallen en het hotel vind ik het mooist, De FilmHallen het leukst en op kantoor vind ik het het gezelligst

Deel dit INTERVIEW