image

Vandaag ontmoeten wij… Jacco

20 juni 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Jacco!
Manager van Hotel De Hallen

Mijn eerste indruk van De Hallen? Ik vond het een fantastisch concept! Geweldig dat iemand zoiets heeft bedacht en neergezet. De Foodhallen is heel levendig met alle foodstands en alles bij elkaar met de FilmHallen, bibliotheek, het hotel en de andere restaurants maakt het echt een buzzing centrum.

Het authentieke, monumentale pand maakt De Hallen voor mij bijzonder. Het is echt een prachtig pand en het zit op een mooie locatie. Wat ik fijn vind is dat er nog genoeg ruimte rondom het complex zit, zodat je je niet klem voelt in de ‘grote’ stad.

Het is echt een prachtig pand en het zit op een mooie locatie!

Voordat ik bij De Hallen ging werken had ik het er altijd wel al over, maar nu vertel ik mensen ook over Remise47, het restaurant van het hotel, je vindt daar echt nog de oude tramrails terug. Ook vertel ik dat De Hallen een monumentaal pand is. Het pand is aan de buitenkant niet veel veranderd maar van binnen is het heel modern. Het is echt een levendig centrum en vooral erg gezellig! Maar je hoeft eigenlijk nooit iemand te overtuigen om hiernaartoe te komen. Iedereen gaat vanuit zichzelf al naar De Hallen toe!

Zo kwam ik, voordat ik hier kwam werken, al vaak bij de Foodhallen. En het bevalt niet alleen mij, maar ook vele anderen goed, want het is nog steeds heel erg druk! Mensen komen van heinde en ver, dat is leuk! Hier in het hotel zien we ook vaak mensen binnen komen die voor de Foodhallen komen, die wijzen we dan altijd even de weg. Maar ook buitenlandse gasten die komen inchecken vragen naar de Foodhallen of de andere shops. Ze vinden het fantastisch als we vertellen dat het in hetzelfde complex zit.

Je hoeft eigenlijk nooit iemand te overtuigen om hiernaartoe te komen. Iedereen gaat vanuit zichzelf al naar De Hallen toe!

Wie zou ik De Hallen graag nog eens willen laten zien? Mijn familie! Ik zou hen zeker nog een keertje mee willen nemen om alles te laten zien! Mijn ouders hebben het al wel eens bezocht, maar de rest van de familie is niet nog nooit geweest.

Mijn lievelingsplek is toch echt wel het terras van Remise47! Het Bellamyplein hiernaast is net helemaal opgeknapt en ziet er heel mooi uit. Het is hier lekker groen en ik denk dat het echt een oase van rust kan gaan zijn. Het is prachtig geworden! Wanneer de zon schijnt, zit ik er heel graag!

Deel dit INTERVIEW