image

Vandaag ontmoeten wij… Hannah

13 december 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Hannah!
Mede-organisator van de Culturele Zondagen

Mijn eerste indruk? Ik ging hier voor het eerst naar de film en dacht, wat is het hier groot en wat is het mooi gerenoveerd! De tramremise stond hier blijkbaar al heel erg lang, maar dat heb ik nooit geweten.

“Er komen heel veel dingen bij elkaar en dat maakt het een bijzondere plek!”

Er gebeuren hier heel veel verschillende dingen! Je kunt bijvoorbeeld naar Café Belcampo of aan de overkant naar de galerie en in het weekend is er heel vaak wat te doen in de Passage. Er worden veel markten georganiseerd en soms voelt het bijna als een overdekt straatfeest! Wat ik ook leuk vind is dat externe partijen de kans krijgen om dingen, zoals bijvoorbeeld een markt te organiseren. Er komen heel veel dingen bij elkaar en dat maakt het een bijzondere plek!

Ik vertel vaak aan anderen dat ik hier de Culturele Zondagen organiseer. Dan moet ik meestal uitleggen dat De Hallen eigenlijk een verzamelgebouw is voor veel initiatieven, maar dat ervaren mensen niet op die manier. Ze zijn gefocust op de Foodhallen en De FilmHallen en hebben eigenlijk niet door dat je hier ook kan winkelen, en dat Denim City, Café Belcampo en Beeldend Gesproken hier bijvoorbeeld ook zitten.

“De Hallen is eigenlijk een verzamelgebouw voor veel initiatieven, dat ervaren mensen niet op die manier.”

Mijn lievelingsplek? Ik vind Café Belcampo heel prettig! Soms is het hier heel rustig, maar als het wat drukker is zoals nu, dan heb je een prettige achtergrond ruis. Verder is het hier heel relaxed. En tijdens de Culturele Zondagen vind ik het heel leuk dat er zo veel verschillende mensen bij elkaar komen! Maar ik ga ook graag naar de film.

Deel dit INTERVIEW