image

De Hallen of Fame – Meia en haar honden Harry en Pomme

12 december 2019 De Hallen

Met de expositie ‘De Hallen of Fame’ willen we alle bezoekers, medewerkers, buren en vaste gasten bedanken. Zij zijn grotendeels verantwoordelijk voor het succes van de afgelopen vijf jaar. Voor ‘De Hallen of Fame’ zijn tien mensen met een hart voor de buurt en een bijzonder persoonlijk verhaal geportretteerd.

Vandaag delen we het verhaal van Meia en haar honden Harry  en Pomme!

Meia (11) en haar honden Harry (3) en Pomme (1) wonen tegenover De Hallen en zijn er iedere dag wel even te vinden. Met een wandeling door de Passage sluiten ze hun dagelijkse blokje om af. “Harry is altijd blij en soms een beetje ondeugend. Pommetje loopt altijd een beetje achteraan en is heel erg enthousiast. Ze zijn allebei vooral heel erg lief.” De twee labradoodles hebben veel bekijks, in De Hallen en op hun Instagramaccount @livingwithharrydoodle dat Meia samen met haar vader runt. Na ieder rondje door De Hallen hebben Harry en Pomme er weer wat volgers bij. Meia’s moeder vertelt: “Mensen vallen soms letterlijk op hun knieën van enthousiasme. Voor je het weet sta je Instagramaccounts uit te wisselen. Elke dag beleef je wel iets leuks met die twee. Door de honden zijn we meer van de stad gaan houden. We hebben de buurt en de mensen beter leren kennen, en de mensen ons.”

En Harry en Pomme? “Ze zijn hier in de buurt als pups zo op handen gedragen dat ze zich nog steeds de koning en koningin van De Hallen voelen. Bij iedere oh en ah gaan ze wat meer rechtop lopen.”

 

Deel dit INTERVIEW