image

Mooie Noten 2024

De voorrondes van Mooie Noten gaan van start! Dit voorjaar laten singer-songwriters en (semi)-akoestische acts hun muziek weer horen op verschillende podia in Amsterdam. De 18 geselecteerde acts strijden in 3 voorrondes om een plek in de halve finale. De eerste voorronde vindt op woensdag 20 maart plaats in De Hallen Studio’s, met: Lies & Saar, Simon Stuij, Coos, FKA Zuiderzee, Julia Adriana, RED DANCING MOON en Nikita.

Mooie Noten is dé Amsterdamse popsongcompetitie voor singer-songwriters en (semi)akoestische acts van maximaal drie personen. Het uitgangspunt is de popsong zelf, waarbij gelet wordt op compositie, teksten en muzikale presentatie. Mooie Noten is een competitie die onder andere bekend staat om de bijzondere podia waar de deelnemers kunnen spelen. Zo hebben onze deelnemers de laatste jaren bijvoorbeeld in Paradiso Amsterdam, Vondelpark Openluchttheater, Theater Bellevue en de Vondelkerk gespeeld.

GRAP organiseert Mooie Noten om aanstormend talent de kans te geven zich te presenteren aan publiek, pers en muziekindustrie. Eerdere winnaars zijn onder andere Kaya, Juliet, Melle, Susann., Meis, Pitou en Lucas Hamming.

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email