image

Square Eight’s Vintage Pop Up

Square Eight’s Vintage Pop Up komt zaterdag 18 september naar De Hallen Studio’s een uitgebreide collectie tweedehands kleding!

Vintage en tweedehands kleding is momenteel populair bij jong en oud. Niet alleen helpen de unieke items je om een meer eigen stijl te creëren. Er is een groeiende groep mensen, die bewust tweedehands kleding koopt. Ze vinden het belangrijk om duurzame kleding te kopen, omdat er al genoeg kleding op de wereld is. De kledingindustrie is immers de op één na meest vervuilende industrie ter wereld.

Zo scoor je bijvoorbeeld een blouse uit de jaren 80 met een toffe print al voor 3,50 euro of die stoere mom jeans voor 9,00 euro. Maar ook merken uit de jaren 80 tot 2000, zoals een stoere van worker van Carhartt of een hippe polo van Ralph Lauren. De rekken worden gedurende de dag aangevuld.

Wil je dit niet missen? Zorg ervoor dat je je plek claimt door een kaartje te kopen voor een ‘Walk In’-tijd naar keuze. Door de Covid maatregelen zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. Een kaartje kost 3 euro en je krijgt er ook nog een tote bag bij.

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email