image

Vandaag ontmoeten wij… Lucia

7 februari 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij Lucia
Event manager Kanarie Club

Mijn eerste indruk van De Hallen? Dat is voor mij al weer heel lang geleden. De eerste keer dat ik hier kwam was de Foodhallen aan het proefdraaien en kwam ik solliciteren. Ik was heel erg onder de indruk! In Nederland had je zo’n concept nog niet en het is natuurlijk een prachtig gebouw! Dus gewoon echt wauw! Ik had al een baantje, maar ik zag toevallig een artikel voorbij komen over dat dit opgezet werd en toen heb ik ook meteen gesolliciteerd. Het zag er al direct veelbelovend uit!

“In Nederland had je zo’n concept nog niet en het is natuurlijk een prachtig gebouw!”

Ik denk dat de verschillende concepten onder een dak De Hallen bijzonder maakt. Ik merk ook dat we steeds meer samenwerken met andere ondernemers. Het is natuurlijk heel leuk om evenementen een combinatie van locaties aan te kunnen bieden. Soms werken we samen met De Hallen Studio’s of verblijven de gasten in het hotel. Dan hebben ze echt een ‘Hallen experience’! Dat vind ik heel bijzonder. Je hebt van alles hier, je kunt dus een hele leuke combinatie maken voor een dagje uit. Je kunt hier de hele dag doorbrengen.

Als gasten hier langskomen voor een locatiebezoek vertel ik altijd over de historie van het pand. Dat vinden ze altijd heel leuk om te horen. Ik vind het heel mooi dat het gebouw in zijn eigen waarde is gelaten. Je kunt er nog oude details van de tramremise, zoals de tramrails, terugvinden. Het is natuurlijk een heel indrukwekkend gebouw! Ik heb veel buitenlandse gasten die hier langskomen die eigenlijk nog helemaal niet bekend zijn met het concept. Dan leg ik altijd uit wat je hier allemaal kunt doen en wat er georganiseerd wordt, dat je hier o.a. het hotel, de studio’s, een bioscoop, een bibliotheek en een kunstuitleen hebt. Dat vindt men altijd heel bijzonder. Het is ook heel leuk om te vertellen! Ik raak altijd heel enthousiast als ik over De Hallen vertel.

“Ik vind het heel mooi dat het gebouw in zijn eigen waarde is gelaten. Je kunt er nog oude details van de tramremise, zoals de tramrails, terugvinden.”

Mijn hele familie heeft De Hallen al wel eens bezocht, ik heb hier ook al een aantal keer mijn verjaardag gevierd. Het zou wel heel leuk zijn als Willem-Alexander en Maxima hier een keertje langs zouden komen!

Mijn lievelingsplek? De Gin-Tonic en wijnbar in de Foodhallen! Daar ben ik begonnen met werken, dus dat blijft een speciale plek voor mij!

Deel dit INTERVIEW