image

Vandaag ontmoeten wij… Thomas

24 januari 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Thomas!
De manager bij Recycle

Mijn eerste indruk van De Hallen?  Een hele toffe locatie, een mooi oud pand en heel veel leuke bedrijven bij elkaar! Het is echt een soort smeltkroes, van zowel de samenleving als bedrijven, dat vind ik heel leuk! Wel een beetje de wauw-factor dus!

Wat De Hallen voor mij bijzonder maakt is dat het midden in de stad ligt en waar eigenlijk plek is voor iedereen! Wij als Recycle zitten hier als sociale firma, maar ook de bibliotheek en commerciële bedrijven zoals de Foodhallen, The Maker Store en De FilmHallen zijn in het pand gevestigd. Je vindt hier dus commerciële en sociale partijen bij elkaar, dat vind ik tof aan deze locatie!

“Het een plek is midden in de stad, waar eigenlijk plek is voor iedereen!”

Ik vertel anderen vaak vanuit Recycle wat onze rol hier is, met onze deelnemers. Dat we hier 60 mensen aan het werk hebben, die met een afstand tot de arbeidsmarkt toch op zo’n mooie plek aan het werk kunnen. Die formule werkt gewoon heel goed! Al mijn vrienden uit Amsterdam kennen De Hallen ook wel en ze zijn hier ook wel geweest. Maar ik heb ook vrienden van buiten Amsterdam en die kennen het niet direct. Je merkt wel dat het steeds meer een plek wordt die men weet te vinden.

“Je vindt hier commerciële en sociale partijen bij elkaar, dat vind ik tof aan deze locatie!”

Mijn favoriete plek? Eigenlijk vind ik het moment dat we in de Passage staan met de jongens het mooist! Als we een rondleiding geven aan nieuwe deelnemers en hun begeleidende instanties, zijn ze altijd erg onder de indruk! Dat vind ik eigenlijk het leukst! Dat zie je in de zorg meestal niet echt, dat je op zo’n locatie zit! En dat je dan onze jongens van beheer ziet rondlopen die de boel aan het schoonmaken zijn, dat is wel echt mooi! Vanuit ons kantoor heb ik mooi uitzicht op de fietsenwinkel en de Passage, dus dat is wel echt mijn favoriete werkplek!

Deel dit INTERVIEW