image

The Creative Lab #7 | De Hallen Studio’s

24 Februari opent De Hallen Studio’s haar deuren voor de 7e editie van The Creative Lab! The Creative Lab is een feestelijke pop-up markt, waar creativiteit, inclusiviteit en duurzaamheid samen komen!

The Creative Lab #7 | De Hallen Studio’s belooft de grootste editie ooit te worden: maar liefst 40 jonge getalenteerde makers krijgen de kans hun unieke creaties te presenteren en verkopen. De aangeboden creaties variëren van prachtige handgemaakte creaties en gecureerde tweedehands items tot bijzondere keramiek en kunst! The Creative Lab presenteert een zo divers en wisselend mogelijk aanbod aan creaties, zodat iedereen zich kan vinden in het marktaanbod. Ook is het mogelijk de haren te laten knippen, nagels te laten doen of een toothgem te laten plaatsen door een van onze professionele self-care makers.

Naast duurzaam en uniek winkelen, kan iedereen ook zelf deelnemen aan een leuke tuft- of keramiek workshop of genieten van onze bar vol heerlijke hapjes en onder andere bijzondere natuurwijnen. En al dit onder het genot van de vrolijke muziek van onze DJ’s!
Om 19 uur zal de markt transformeren in een gezellige borrel, waarbij alle makers vanachter hun kraampjes vandaan komen en samen met alle bezoekers de dag feestelijk kunnen afsluiten! Ook hierbij zullen hapjes, lekkere dranken en gezellige tunes in overvloed aanwezig zijn.

Bereid je voor op een een dag vol creativiteit en gezelligheid, waarbij ontmoetingen tussen makers en publiek centraal staan!

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email