image

Language Café – Salsa Edition

Beste taalliefhebbers,

We zijn terug!

Wat zou een betere manier zijn om je vrijdagavond door te brengen dan door leuke mensen te ontmoeten, je favoriete talen te oefenen en deel te nemen aan een dansworkshop?

Als dit klinkt als plezier voor jou, nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze eerste speciale salsa-editie van het Amsterdam Language Café voor 2023. Swing Latino Amsterdam zal weer terug zijn om salsa-workshops te geven en ons te helpen nog een speciale avond te creëren.

Programma:
Het concept van het Amsterdam Language Café is eenvoudig: alle nationaliteiten zijn welkom en je kunt elke taal oefenen die je wilt verbeteren. Je krijgt een sticker met je naam, de talen die je spreekt en de talen die je wilt oefenen. Daarna kan je taaluitwisseling ervaring beginnen!

Je bent welkom vanaf 19.00 uur. Onze vrienden van Swing Latino Amsterdam zullen drie beginners salsa workshops organiseren in de ruimte boven het Language Café, die om 20:30 uur zullen beginnen. Voel je niet verplicht om deel te nemen, je kunt ook beneden in het café blijven om je taalvaardigheden te oefenen.

Café Belcampo heeft drankjes en hapjes die contant of met de kaart kunnen worden betaald.

Koentact taalcursus loterij:
Zoals gewoonlijk gaat de Nederlandse Taalschool Koentact een gratis Nederlandse taalcursus ter waarde van € 465 verloten. Elke bezoeker maakt kans om te winnen!

Donaties welkom: Ons evenement is volledig gratis, maar we willen graag kansarme kinderen ondersteunen met hun studie op school. Als je 2 tot 5 euro wilt doneren aan Studiezalen, zouden we dit zeer waarderen. Zie hier voor de link: https://studiezalen.com/doneren/
(
We hebben ook een QR-code beschikbaar bij onze welkomstbalie).

Tot snel! Tot ziens! Hasta pronto! A bientôt!

Het ALC-team, OBA (Openbare Bibliotheek) en Cafe Belcampo

“Een nieuwe taal leren is de beste reden om nieuwe mensen te ontmoeten!”

Café Belcampo

+31(0)20 3032886

Website

Email

  • Maandag 09:00 — 18:00
  • Dinsdag 09:00 — 19:00
  • Woensdag 09:00 — 19:00
  • Donderdag 09:00 — 20:00
  • Vrijdag 09:00 — 19:00
  • Zaterdag 09:30 — 18:00
  • Zondag 10:00 — 18:00