image

Intimate Portraits – Unlimited

verschillende gemeenschappen, gepresenteerd door Stichting KunstenDialoog. De choreografieën reflecteren op uiteenlopende onderwerpen, soms persoonlijk, soms politiek, soms thematisch. Elke avond eindigt met een kort interview met de kunstenaars. Unlimited is een dubbelprogramma met dansers met speciale capaciteiten.

 

JIJ EN IK EN ALLE ANDEREN (lite versie)

Choreografie: Jordy Dik – Compagnie 21.
Dans – Margriet Jacobs en Andrea Beugger

Het stuk gaat over twee mensen die samen de wereld willen ontdekken. De wereld om hen heen die alsmaar blijft draaien. In hoeverre kunnen jij en ik de wereld bepalen? Zonder dat we teveel bezig zijn met alle anderen om ons heen. Het duet laat zien dat mensen altijd zullen verschillen, net zoals zij altijd zullen overeenkomen. Soms verwarrend, maar meestal geïnteresseerd en liefhebbend. En wat we het meeste liefhebben zijn juist de dingen die door ons heen stromen. In de wereld, in jou en in mij- meer inf is hier te vinden

TWEE DUETTEN VAN CARDIAC OUTPUT

Dans: Susy Steijn en Emre Özcan, Corine Speulman en Aeymad Qassabi

Romeo en Julia- uit de voorstelling West Side Stories (niet te verwarren met West Side Story)  waarin de verhalen verteld worden middels dans tussen de verschillen en overeenkomsten van individuen in de maatschappij. Een onderdeel daarvan is ook het Romeo en Julia verhaal, ge (op de foto staat Emre met een andere danseres) Het beeldmateriaal is ter illustratie maar wel de juiste scène. Het tweede duet komt uit het stuk Déjà Vu, die  kijkt terug naar vervlogen tijden. Hierbij staat de benaderbaarheid en onbereikbaarheid centraal.

OBA De Hallen

+31(0)20 6163275

Website

Email

  • Maandag 14:00 — 17:30
  • Dinsdag 09:30 — 17:30
  • Woensdag 09:30 — 17:30
  • Donderdag 09:30 — 17:30
  • Vrijdag 09:30 — 20:00
  • Zaterdag 11:00 — 17:00
  • Zondag 13:00 — 16:30