image

Diaspora

EEN STORYTELLING OPTREDEN MET TANGO EN HEDENDAAGSE MUZIEK.

Het is een voorstelling in drie scènes die een verhaal vertelt over mensen die hun thuis hebben verlaten en een buitenlandse reis zijn begonnen. Het verhaal wordt gepresenteerd met een crossover performance door cellist Sheng-Chuin Lin, verhalenverteller Reza Mirabi, visueel ontwerper Chun-Yao Lin, violist Maxim Liu, violist/pianist Crystal Lai en fluitist/pianist Domingo Chang.

De muziek is gecomponeerd door de moderne componist Ling-Hsuan Huang met een deel opnieuw gearrangeerd door Sheng-Chuin Lin.

Verhaal:

Het verhaal draait om het idee van ontworteling en het verlaten van comfort en zekerheid, en gaat dieper in op de fysieke en mentale reis van het ver van huis zijn.
Kunt u zich de meest emotionele momenten van deze ontwortelde reis herinneren?
Is het het moment op je eerste vlucht naar een nieuwe plek, waarbij je je overweldigd voelt door complexe emoties? Het moment voordat je voor het eerst een sociale gelegenheid in een nieuwe omgeving betreedt, waarbij je je terughoudend voelt? Of op het moment dat je thuiskomt en beseft dat je bent veranderd en je weg bent kwijtgeraakt van je familie en vrienden in je thuisland?

“Diaspora – Not All Who Wander Are Lost” vat deze emotionele reis samen – voor ons, en voor ieder van jullie die deze reis naar het buitenland moedig en alleen hebben ondernomen.

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email