Apartments De Hallen
Apartments De Hallen

Apartments De Hallen

Apartments De Hallen: de intimiteit van thuis met de luxe van een hotel

Meer informatie of een appartement reserveren: +31(0)20 5150 453 of www.apartmentsdehallen.com

Apartments De Hallen staat garant voor een perfect verblijf in Amsterdam met de intimiteit van thuis en de luxe van een hotel. De zes loft-appartementen aan de Bilderdijkkade zijn gesitueerd in het eerst gebouwde deel van dit industriële rijksmonument ‘de kleine passage’.  Deze langgerekte ruimte, waar ooit de paardentrams werden gestald, staat los van het veel grotere De Hallen hoofdgebouw –  waar ook Hotel De Hallen is gevestigd – maar is vlakbij gelegen en door de rijke historie met elkaar verbonden.

De appartementen zijn geschikt voor twee tot maximaal vier personen. Ze bieden een zee van ruimte met authentieke details en  hoge raampartijen die zorgen voor een royale lichtinval. Aan de muur hangt prachtige kunst en het interieur is urban vintage met Scandinavische roots.

De luxe en ruimtelijke sfeer van de appartementen verblijdt, evenals de keuken, voorzien van alle moderne apparatuur. De appartementen liggen op slechts steenworp afstand van de klassieke hotspots zoals het Vondelpark, het Rijksmuseum en de Negen Straatjes.

Andere gebruikers