image

Intimate Portraits: Ebony Solos

Intimate Portraits is een reeks performances die maandelijks plaatsvindt. Tijdens deze avonden krijgt het publiek de kans om bijzondere dansvoorstellingen te zien die reflecteren op de melting pot van Amsterdammers. Elke avond duurt ongeveer een uur en bestaat in de meeste gevallen uit twee of drie stukken, die passen bij het thema van de avond.

Henry O’Tawiah – Boom zonder wortels
Niet weten waar je vandaan komt, maar wel weten waar je naartoe gaat. Nooit geaard, maar wel een vaste ondergrond hebben. Een sterke basis, maar geen kern. Een prachtige boom met een sterke stam, takken en bladeren, maar geen wortels. Henry O’Tawiah maakt tijdens het festival speciaal voor Afrovibes een onderzoeksvoorstelling over zijn afkomst en roots. Hierbij wordt hij gecoacht door Alida Dors en Nora Chipaumire. Henry O’Tawiah begon zijn carrière als Bboy, locker en hiphopper en werkte samen met hiphopgrootheden als Storm, Salah, Poppin, Pete en Don ‘Campbell Lock’ Campbell.

Junadry Leocaria – Guerrera
Guerrera, een choreografie over de veerkracht van een zwarte vrouw die haar eigen strijd voert. Gedreven door haar voorouders, hoop, passie en onuitputtelijke kracht zoekt ze naar manieren om de regen te ontwijken.
Junadry Leocaria (1985, Willemstad) is een opvallende verschijning op het gebied van het urban danstheater. Ze werkt al meer dan 15 jaar als professionele danseres, gespecialiseerd in waacking – een stijl die speelt met karakters, emoties en expressie. De laatste jaren werkt Junadry aan haar eigen danspraktijk als choreograaf, coach en docent. Ze choreografeerde voor gezelschappen als Festival Classique, ITA, Holland Dance Festival & Korzo. Leocaria is een getalenteerde sleutelfiguur in de Nederlandse urban theaterscène en weet met haar expressieve en krachtige manier van bewegen de aandacht te trekken.

Café Belcampo

+31(0)20 3032886

Website

Email

  • Maandag 09:00 — 18:00
  • Dinsdag 09:00 — 19:00
  • Woensdag 09:00 — 19:00
  • Donderdag 09:00 — 20:00
  • Vrijdag 09:00 — 19:00
  • Zaterdag 09:30 — 18:00
  • Zondag 10:00 — 18:00