image


MARKETING- & COMMUNICATIE COÖRDINATOR m/v/x

De beheerorganisatie van De Hallen Amsterdam zoekt een:

MARKETING- & COMMUNICATIE COÖRDINATOR m/v/x
24 – 32 uur per week

Ben jij een creatieve en goed georganiseerde marketing- & communicatie coördinator met goed gevoel voor humor? Zoek je een werkelijk unieke werkplek waar je jouw persoonlijkheid kunt laten schitteren? Dan zouden wij wel eens voor elkaar gemaakt kunnen zijn!

De Hallen Amsterdam is gevestigd in een oude tramremise uit 1901 in Amsterdam West en is van 2012 tot 2014 gerenoveerd en getransformeerd tot een bruisend centrum van media, mode, cultuur, horeca en ambacht, waarmee het tot op heden al geruime tijd tot een van dé hotspots van Amsterdam behoort. In 2024 bestaat De Hallen Amsterdam 10 jaar dus je valt meteen met je neus in de boter, want dat gaat gevierd worden.

Het complex biedt onderdak aan een prachtige mix van commerciële, sociale en creatieve bedrijven en talenten. In de Passage worden regelmatig bijzondere activiteiten georganiseerd zoals culturele zondagen, zijn er bijna alle weekenddagen verschillende thema-markten en geven we ruimte aan speciale gelegenheden.

De beheerorganisatie van De Hallen Amsterdam, Stichting TROM, is op zoek naar een marketing- & communicatie coördinator die binnen en buiten de organisatie graag impact wil maken op alle denkbare fronten. Je komt ons team versterken dat momenteel bestaat uit een directeur, een adjunct-directeur, een officemanager, een installatie-expert, een aannemer en een beheerder.

Wat ga je doen?

Fijn werken betekent bij ons dat we open zijn naar elkaar in onze communicatie, dat iedereen zichzelf mag zijn, dat er informeel met elkaar omgegaan wordt en dat je echt onderdeel van het team wordt. Die down-to-earth houding moet je echt aanspreken. We vinden het fijn om samen te werken en we houden van gezelligheid. Je runt in principe je eigen afdeling, maar altijd in samenwerking met je collega’s.

Je bedenkt en implementeert impactvolle plannen en strategieën en voert deze uit voor zowel interne als externe marketing & communicatie. Je hebt voelsprieten voor nieuwe samenwerkingspartners. Online ben je sterk in het creëren van prikkelende content en je hebt er plezier in om de social media, website en content planning te beheren, uit te voeren en bij te houden. Je houdt ervan om resultaten te analyseren. Je schrijft makkelijk over uiteenlopende onderwerpen voor persberichten, flyers en voor onze verschillende kanalen. Met de juiste content en activatie weet jij talrijke doelgroepen te bereiken én te raken. Je bewaakt daarbij altijd de huisstijl en zorgt dat alle informatie altijd overal up-to-date is.
Offline deins je er niet voor terug om benodigde informatie zelf op te halen en ben je zo nu en dan graag aanwezig om met eigen ogen het resultaat van je inspanningen te komen bekijken.

 

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar een collega met oprecht goede zin, iemand die positief nieuwsgierig is! Voor ons weegt aantoonbaar enthousiasme zwaar, maar de nodige kennis en ervaring in het werkgebied zijn onmisbaar voor goede invulling van de functie. Het is fijn als je ervaring binnen de culturele sector of binnen een creatieve omgeving hebt, maar dit is geen must.
Je hebt affiniteit met zowel commerciële firma’s als sociale ondernemingen. Ons sociale hart is groot en er zijn ambities om dat hart nog meer te laten spreken. Het is een pré als jouw hart daar ook sneller van gaat kloppen.
Uiteraard heb je vlekkeloze mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en ben je goed in staat om aantrekkelijke en wervende teksten te schrijven.
Je hebt een gezond verantwoordelijkheidsgevoel, bent resultaatgericht, flexibel, stressbestendig en laat graag je handen wapperen. Je bent praktisch ingesteld en pro-actief en naast goed zelfstandig kunnen werken krijg je ook energie van samenwerken.

Programma’s als WordPress, Canva en Mailchimp kennen geen geheimen voor jou; mogelijk heb je ook kennis van Adobe Photoshop of InDesign. Of misschien kun je onze wereld verrijken met jouw kennis van andere nuttige programma’s.
Het is helemáál fijn als je in Amsterdam woont en/of kennis hebt van hoe Amsterdam (West) in elkaar steekt.

Wat hebben wij jou dan aan te bieden?

• Goed salaris o.b.v. kennis en ervaring (indeling vindt plaats volgens schaalindeling CAO Architectenbureaus)
• Uitstekende pensioenregeling
• Reiskostenvergoeding wanneer je met OV of per fiets reist
• 30 vakantiedagen per jaar (bij fulltime dienstverband)
• Een divers takenpakket waarbij de uren per week flexibel in te delen zijn over de week en een enkele keer is aanwezigheid buiten kantoortijden nodig of gewenst
• Start met een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband
• Startdatum: uiterlijk 1 februari 2024 of zoveel eerder als mogelijk. Alles is bespreekbaar.

Solliciteren

Zie jij jezelf wel zitten in De Hallen?
Stuur dan uiterlijk maandag 6 november jouw motivatie en CV per e-mail ter attentie van Myrna de Wit, naar myrna@dehallen-amsterdam.nl o.v.v. ‘sollicitatie marketing- & communicatie coördinator’. We willen graag van je weten wie je bent, wat jouw toegevoegde waarde voor De Hallen is en waarom je graag voor Stichting TROM zou willen werken alsook voor hoeveel uur je maximaal beschikbaar bent. Originaliteit in jouw motivatie wordt op prijs gesteld.

Voor meer inhoudelijke of praktische vragen omtrent de procedure kun je eveneens contact opnemen met Myrna de Wit. We nemen graag de tijd om jou te leren kennen en we streven ernaar om het proces van sollicitatie tot aanname binnen 1 maand af te ronden.
De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 16 november. De vervolggesprekken vinden plaats op donderdag 23 november.