You University
You University

You University

Sommige routes haal je niet uit je Tom Tom

Wat is You University
You University is een nieuw coaching-for-commitment concept. Het is voor mensen met een beetje lef. We werken met eigen ontworpen concepten aan persoonlijk leiderschap en visievorming in de breedste zin van het woord. Onze coachingvorm is uniek in de wereld.

You huren
Onze unieke locatie in De Hallen herbergt onze fantastische facility ruimte, filmstudio en ons kantoor. Ook zijn we te huur als locatie. Onze prachtige ruimte heeft een warme uitstraling. Met onze multimedia apparatuur hebben we de nieuwste smart way of working in beeld en geluid ter beschikking. Maar ook de old-school flip-over, brown paper met bijbehorende toolkit staan voor je klaar. Men noemt het de mooiste ruimte van De Hallen, 100 vierkante meter met goede break-out ruimtes zijn tot je beschikking. Denk aan trainingen, vergaderingen of private dinners. De ruimte heeft een megahoog plafond, grote ramen, en een mooi terras voor de deur uitkijkend op de overdekte winkelgalerij. Bij ons is alles mogelijk. Van RVC meeting tot modeshow.

You store
De deuren staan regelmatig open, dus neem gerust een kijkje. Ambacht is zingeving:

You work– zakelijke tassen van Travelteq en andere zakelijke accessoires voor in de tas.

You learn– managementboeken van Boom Uitgevers over leiderschap, coaching, en alles wat nodig is om toekomstgericht te zijn voor mensen en organisaties.

You live– mooie producten die jouw huis thuis maken. Ceramische kunst van Alie Claessens, plaids van RO Smit en nog veel meer. Unieke stukken en steeds weer een ander aanbod.

You reflect- meditatiekussens, engelenkaarsen, klankschalen en edelstenen. Het hoofd met het hart verbinden werkt effectief. Tijd nemen om stil te zijn, juist nu. Bij ons kom je even op adem om weer opgeladen je eigen weg te gaan!

Meer informatie: www.you-university.com

Andere gebruikers