You University
You University

You University

Sommige routes haal je niet uit je Tom Tom

Werkgevers, leiders en professionals van de toekomst hebben iets te vragen. Vertellen wat er moet gebeuren, inspireert niet meer. Betekenis geven, gelijkwaardigheid, samenwerken en dienstbaar zijn aan de visie, de klant, het team én jezelf, daar draait het om. Om dit te kunnen moet je eerst een goed beeld van jezelf hebben, weten wat je wil, waar jij voor staat. Maar hoe doe je dat? Wat is jouw visie over je werkend leven? Weet jij waar je kansen liggen? Heb je dan nog iets te leren? Bij You University bestudeer jij jezelf.

Een reflectieve film van en voor jou
You University daagt je uit hetgeen te kiezen dat jouw visie over jouw leven vormgeeft. We vangen je honger in beelden. Door gebruik te maken van de door jou geselecteerde beelden die jouw toekomst visualiseren, door te kijken naar foto’s uit je levenslijn, én door jouw inner-view vast te leggen op film.

Jij bent de gids
Tijdens het coaching traject helpt You University door het maken van een autobiografisch document de route uit te stippelen die jou past. De route die ervoor zorgt dat je doet waar je voor staat en dat je kunt zijn wie je bent als professional én als mens. De camera kijkt mee als je vertelt over je verlangens en plannen, registreert je zekerheden en je twijfels, maar ook je interesse in je eigen ontwikkeling.

Voor wie is You University?
Voor professionals, leiders, ondernemers, voor iedereen die de moed heeft zijn eigen gids te zijn.

‘Studeren’ aan de You University
Om betekenisvol en effectief de leiding te nemen over wie je bent en wat je doet, zijn zelfkennis en zelfontwikkeling de belangrijkste voorwaarden. Bij You University bestudeer je jezelf. Grondig. Je wordt je bewust van je échte honger. Het programma van You University kent 7 intensieve modules waar je in studio You of online werkt aan jouw persoonlijke weg. Alles is maatwerk, gericht op jouw visie en hoe die bereikbaar te maken. Of je het traject in een trimester, semester of een jaar wil volgen, is aan jou. Kosten: trimester €1.650,-, semester €3.000,-, academisch jaar €5.000,-

Wie is je gids op weg naar YOU?
Daniëlle Kleijn is opgeleid als sociaal wetenschapper, coach, trainer en adviseur en maakte carrière in verandermanagement, HR en organisatieontwikkeling. “Ik wil mensen er bewust van maken dat alleen zíj de gids zijn over hun eigen leven. De beste therapeut ben je echt zelf. You University daagt je uit te doen waar jij voor staat, te zijn wie je bent”.

Meer informatie: www.you-university.com

Andere gebruikers