Wereldkids
Wereldkids

Wereldkids

www.kindercentrumwereldkids.nl
Tel:  – 48 92 327

De Hallen ‘een nieuw stukje bruisend Amsterdam’
Met het project ‘De Hallen Amsterdam’, is een nieuw bruisend stuk Amsterdam Oud West ontstaan. De Hallen is gelegen nabij het Bellamyplein. Kindercentrum WereldKids heeft een kinderdagverblijf op deze unieke plek geopend.

Onze nieuwe vestiging heeft een oppervlakte van 175 m2 en is voorzien van 4 lichte ruimtes die plaats bieden aan babygroepen en peutergroepen. De ruimtes worden ingericht op de leeftijd van de kinderen en gevuld met speelgoed en spelmaterialen die kinderen uitnodigen en prikkelen om te spelen en te ondernemen. De industriële sfeer hebben wij in een modern jasje gestoken door te spelen met de indeling, de inrichting, het interieur en het spelmateriaal voor de kinderen.

Buitenruimte
De buitenruimte heeft een oppervlakte van ca. 160 m2 waar kinderen bij mooi weer al heerlijk buiten kunnen worden ontvangen in de ochtend. De picknicktafels, lenen zich uitstekend voor een prettig ontvangst buiten. Net zoals de speeltoestellen en de moestuinbakken.

Creatieve omgeving
De vestiging De Hallen zitten middenin een creatieve buurt, waar de leidsters en de kinderen veel gebruik van gaan maken. Op dit moment zijn we met diverse partijen in gesprek om samenwerkingsverbanden aan te gaan.

Informatie & inschrijven
Bent u op zoek naar een kinderdagverblijf waar u altijd kunt rekenen op dé meest enthousiaste en ondernemende leidsters in een creatieve omgeving? Kom dan eens langs. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. U kunt ons bereiken via telefoonnummer (020) 4892327 of via info@kindercentrumwereldkids.nl Direct inschrijven is ook mogelijk, zie www.kindercentrumwereldkids.nl

 

Andere gebruikers