The Maker Store
The Maker Store

The Maker Store

Stel je een plek voor waar je unieke kwalitatieve producten kunt vinden. Een inspirerend podium voor, door en over makers. Een plek die laat zien dat het mogelijk is om te leven van de verkoop van je eigen producten, waar je in contact komt met makers en hun verhaal en waar de relatie tussen maker, object en gebruiker centraal staat. Dat is The Maker Store.

In tijden van flagshipstores en massaproductie wil The Maker Store meer pit geven aan de slapende retail scene. Alles in de winkel vertelt een verhaal en komt direct bij lokale en onafhankelijke makers vandaan. Met veel zorg verzamelen wij bij hen de mooiste producten die jij daarna in de Store kan komen bekijken en kopen. Op die manier creëren we een platform dat creatieve denkers, ambachtelijke vakmensen, culturele fijnproevers en liefhebbers van dit alles bij elkaar brengt. Zo helpen we samen jonge en beginnende ondernemers om hun koopwaar onder de aandacht van liefhebbers van mooie spullen te brengen – en jou aan originele, one-of-a-kind producten. Een win-win situatie!

The Maker Store
Hannie Dankbaarpassage 39
1053 RT Amsterdam
020 261 7667

In The Maker Store vind je ook een bijzondere shop-in-shop. Ontmoet en koop hier direct van de Maker.

Uncover Lab is de winkel gespecialiseerd in het graveren van jouw spullen. Maak, onder anderen je smartphone, laptop of Moleskin uniek met een laserprint tattoo van je eigen ontwerp of van een van de in-house ontwerpers.
https://uncoverlab.nl
020 261 3413
hello@uncoverlab.com

Openingstijden:

di-vr 12.00 – 19.00 uur
za     11.00 – 19.00 uur
zo     12.00 – 19.00 uur

www.themakerstore.nl

www.facebook.com/makerstoreamsterdam

www.instagram.com/makerstoreamsterdam

Andere gebruikers