Qnoop
Qnoop

Qnoop

The only pair that stays a couple

Qnoop
The only pair that stays a couple

Wist je dat je elke maand 1.3 sokken kwijtraakt? Dat zijn er ruim 15 per jaar! Onhandig, want je zoekt je een ongeluk naar de andere. En bovendien niet erg duurzaam. Je blijft met een eenzame sok zitten en gooit die uiteindelijk weg.

Toen wij besloten om een duurzaam sokken merk te lanceren, wilden we eerst dit probleem voor eens en voor altijd oplossen. Op een simpele en effectieve manier. Door aan de ene sok een bio-afbreekbaar knoopje te maken en aan de andere een lusje. Zo kan je ze aan elkaar ‘qnopen’ voordat ze je wasmand ingaan en blijven ze bij elkaar in de wasmachine en tijdens het drogen. Nooit meer sokken bij elkaar zoeken en nooit meer missing socks. Slim, duurzaam en je houdt tijd over!

Duurzame missie
In de filosofie van Qnoop begint duurzaamheid bij kwaliteit; ergens lang plezier van hebben betekent dat je minder hoeft te produceren. We maken onze sokken daarom van hoogwaardig GOTS gecertificeerd bio-katoen. Onze labels zijn van recycled karton en het knoopje is bio-afbreekbaar. Door in Portugal te produceren houden we onze footprint van transport zo laag mogelijk. En we blijven continue innoveren om onze impact te vergroten. It comes naturally.

Ook nooit meer je sokken kwijtraken?
Don’t be shy, come say hi!
@ Hannie dankbaarpassage 6

Openingstijden:
Ma 11-18
Di t/m vr 10-18
Za en zo 11-18

& blijf op de hoogte van al onze nieuwste innovaties en ontwikkelingen via:
Instagram: https://www.instagram.com/qnoop/
Facebook: https://www.facebook.com/qnoop.socks/
#qnooptogether

Andere gebruikers