Mevrouw van Dale
Mevrouw van Dale

Mevrouw van Dale

Studio annex meeting room

www.mevrouwvandale.nl
020- 6722360

Wie is Mevrouw van Dale?
Mevrouw van Dale is een tekstbureau dat bestaat uit Barbelijn Bertram
en Elleke van Duin. Onze mooie studio in De Hallen Amsterdam is ook te huur: boekpresentaties, voordrachten, brainstorms, pop-ups, lanceringen en private dinners kunnen bij ons plaatsvinden. Mevrouw van Dale is de ideale uitvalbasis voor kleinschalige events.

Mevrouw van Dale in het kort:

#1 Mevrouw van Dale schrijft
Voor magazines (Nouveau, Libelle, Wendy en RADAR+) en de zaterdagbijlage PERSOONLIJK van Het Financieele Dagblad. Ook verzorgen wij persberichten, teksten voor websites en helpen wij bij het schrijven van (rouw)speeches, sollicitatie- en liefdesbrieven.

# 2 Mevrouw van Dale exposeert en verkoopt
Ons onderkomen, een rustige plek in alle drukte, fungeert ook als galerie, gespecialiseerd in bekende (mode)illustratoren en -fotografen en opkomend talent. Zo maakte Nathalie Sebregts speciaal voor Mevrouw van Dale een serie Citygirls; fashionable (jonge)dames, zo uit het Amsterdamse straatsbeeld gewandeld (v.a. €35). Apetrots zijn we op de dierenillustraties van de Vlaamse vogelaar en kunstenaar Joris de Raedt, wiens werk wij als enige in Nederland mogen exposeren.

# 3 Mevrouw van Dale is te huur
Bovendien is onze studio te huur voor uiteenlopende gelegenheden, zowel privé
als zakelijk. Bij ons vinden regelmatig brainstorms, meetings, workshops, pop-­ups,
exposities, boekpresentaties, proeverijen en private dinners plaats. Mevrouw van Dale is de ideale uitvalbasis voor kleinschalige events.

# 4 Mevrouw van Dale: the place to be
Onze charmante ruimte (25 zitplaatsen en 50 staanplaatsen) oogt fris, licht en is stylish ingericht. Aan de muur hangt wisselend werk van fashionable illustratoren en/of fotografen. De ruimte heeft een hoog plafond en grote ramen, uitkijkend op de overdekte winkelgalerij. Dat biedt perspectief. Met een drankje in de hand door de passage flaneren is weer eens wat anders dan een staande receptie. Onze party rocker – een Bluetooth luidspreker met lichtshow – zorgt, indien gewenst, voor een vrolijke sfeer.

# 5 Hopelijk tot ziens, dames Van Dale

Foto El en BB foto Parool

Meer informatie? www.mevrouwvandale.nl
Studio Mevrouw van Dale
Hannie Dankbaarpassage 5/ 1053 RT Amsterdam/De Hallen Amsterdam
020- 6722360

 

Andere gebruikers