Kinki academy
Kinki academy

Kinki academy

de betere kappers school

www.youngbloods.nl
info@youngbloods.nl
Tel: 020 – 69 29 707

EEN SUCCESVOL KAPPER WORDEN OF EEN GOEDE COUPE LATEN AANMETEN?
Het kan bij de Kinki Academy en Young Bloods!

Kinki Academy is al 10 jaar de place to be voor een succesvolle carrière in het kappersvak. In onze kleurrijke Academy en praktijksalon kun je terecht voor diverse opleidingen en trainingen en leer je snel de kneepjes van het kappersvak. Beginnend kapper of al enige jaren aan de slag? Wij bieden je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen in dit dynamische en creatieve vak.

Op het scherpst van de schaar geknipt worden?
In de Young Bloods praktijksalon word je voordelig geknipt en/of gekleurd onder supervisie van een oude rot in het vak. Natuurlijk geef je helemaal zelf aan wat je wensen zijn. Van maandag tot en met vrijdag kun je op afspraak bij ons terecht. Dus, laat er geen haar over groeien en schaar je bij ons in de salon! Maak een afspraak via info@youngbloods.nl
of bel ons op 020 – 69 29 707.

Geknipt voor het vak?
Altijd al gedroomd van een kapperscarrière? Voor slechts €750,- leiden wij je op! Kijk voor meer informatie op youngbloods.nl of laat je informeren in de kappersstoel door een van onze Young Bloods.

Waarom De Hallen?

Deze unieke industriële locatie in Amsterdam Oud-West belooft hét bruisende centrum voor mode, ambachten, media en cultuur te worden, daarom….. De Hallen!

Voor vragen kunt u contact opnemen met Corina Alkemade of Ruben Stefels. info@kinkiacademy.nl, of info@youngbloods.nl.

Andere gebruikers