Kanarie Club
Kanarie Club

Kanarie Club

Restaurant

Gevestigd in een oude tramremise lopen werk en vrije tijd bij Kanarie Club naadloos in elkaar over. Creatieve ideeën laten zich immers niet altijd in een kooi stoppen van werktijden en kantoormuren, en contacten leggen gaat niet alleen op afspraak. De werkduiven en vroege vogels zijn bij Kanarie Club aan het juiste adres. Met een ruim aanbod aan flexwerkplekken, met voldoende stopcontacten, vergaderfaciliteiten én goede koffie is dit de ideale plek om een dagje te flexen.

Maar als de klok (ergens) 17:00 uur slaat, is Kanarie Club de plek waar nachtuilen en knalkanaries samen komen voor een goede borrel met vrienden of familie. Naast de centrale bar in het restaurant is er ook boven in de Poolbar ruimte voor een cocktail, wat bites en een klein dansje, zelfs met grote groepen!

Ook culinaire trekvogels kunnen hun geluk niet op bij Kanarie Club. Met een gevarieerd en verrassend ontbijt- en lunchmenu gevuld met internationale favorieten en huisgemaakte zoetigheden waar je zeker je nest voor uit komt. Daarnaast is de dinerkaart met keuze uit het een 3 of 4 gangen chefsmenu of a la carte, een absolute aanrader voor hoogvliegers onder ons.

www.kanarieclub.nl
020- 2181775

Andere gebruikers