Een media
Een media

Een media

Tel: 020 – 71 09 700
EEN Media: Entertainment Experts Network
Online / Design / Events / Formats / E-commerce
 
EEN Media is een multimediaal bedrijf met activiteiten op het gebied van (digital) publishing, e-commerce en subscription concepten. Met spin-offs naar events en formats zoals Fashionscene TV en de Girlsfair.
EEN Media is actief sinds 2009. Met het huidige portfolio bestaande uit meer dan 20 titels waaronder Girlscene.nlFashionscene.nlVrouwen.nl,Beautyscene.nlReequest.com  en Ze.nl, en concepten als de Beautybox en Iwantthatmusthave, bereikt EEN Media ruim 2,5 miljoen vrouwen per maand. Daarmee is EEN Media een van de grootste online publishers op het gebied van vrouwen, fashion, beauty en lifestyle.
Begonnen op de Keizersgracht en de laatste jaren zo hard gegroeid dat de verhuizing naar de Hallen een must is geworden: EEN Media is klaar voor een nieuw hoofdstuk en kijkt ernaar uit de ruime loft in de Hallen vanaf september 2014 te betrekken.
Op zoek naar een ervaren partner in media of online exposure voor uw merk? Loop gerust eens bij ons binnen. Wij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 of via info@eenmedia.nl / 020-7109700

Andere gebruikers