De Hallen Studio’s
De Hallen Studio’s

De Hallen Studio’s

www.dehallenstudios.nl
Tel: 020-820 820 6

In Amsterdam-West, in het bijzondere complex van de voormalige tramremise komen twee tv-studio’s

De Hallen Studio’s
De Hallen Studio’s voorziet in een grote en groeiende behoefte aan middelgrote tv-studio’s in de binnenstad van Amsterdam. Tevens zullen De Hallen Studio’s verhuurd worden voor evenementen, zoals presentaties, bedrijfsfeesten, congressen, seminars etc., concerten en culturele producties.

White label
De Hallen Studio’s zijn white label, en producenten, programmamakers en omroepen zijn dus geheel vrij in de keuze voor een facilitaire partner. Regie-wagens kunnen achter de studio worden geplaatst, op eigen terrein, en zullen met een uitgebreid patch-systeem verbonden zijn met beide studio’s.
De Hallen Studio’s is wel een partnership aangegaan met Ampco Flashlight, zodat de studio’s beschikken over een vast lichtplafond en uitgebreide geluids-installatie. Deze samenwerking garandeert gebruikers de hoogste kwaliteit op de meest efficiënte manier.

Compleet pakket aan voorzieningen
De Hallen Studio’s zijn buitengewoon compleet, en beschikken over voldoende kleedkamers, productiekantoren, ruimtes voor kap/grime voor iedere productie. De studio’s zijn aangesloten op de glasvezelring waardoor live uitzendingen mogelijk zijn. Er is voldoende publieksopvang met een aparte ruimte, op een afgesloten entresol, voor bijvoorbeeld crew- en VIP-catering.

 

Andere gebruikers