ART DECO
ART DECO

ART DECO

Djoeke Wessing

ART DECO – Djoeke Wessing

Ervaar ‘the roaring twenties’ (1920) in de Art Deco winkel van Djoeke Wessing en haal de sfeer van Art Deco en Jugendstil in uw huis.

Djoeke Wessing heeft als enige authentieke Art Deco meubelstoffen. De stoffen zijn van hoogwaardige kwaliteit en afkomstig uit de originele fabriek. Niet voor niets dat juist déze meubelstoffen zijn terug te vinden in onder andere het wereldberoemde Theater Tuschinski, Café Schiller, Radar Stoomboot ‘De Nederlander’, verschillende grand café’s, interieurs en salonbootjes.

Sinds kort werkt Djoeke Wessing samen met The Dutch Seating Company. Hun meubelcollectie kan nu ook in Djoeke’s stoffen geleverd worden.

Djoeke is oprichtster van de 9-straatjes, hiervoor heeft zij in april 2015 een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Ook heeft zij daar 35 jaar haar winkel gehad in de Huidenstraat.

Kom langs in de nieuwe winkel, snuffel rond tussen oude en nieuwe spullen en vind dé Art Deco lamp, meubelstof of accessoire die u zoekt. Neem alvast een kijkje op de website, waar u een deel van de collectie kunt zien!

Voor meer informatie check de website:

www.djoekewessing.nl

ART DECO – Djoeke Wessing
Hannie Dankbaarpassage 21
1053 RT Amsterdam
020 – 6274110
info@wessing.nl

 

Andere gebruikers