image

Vandaag ontmoeten wij… Trudy

26 juli 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Trudy!
Organisator De Hallen Amsterdam Kids

Mijn eerste indruk?
Mijn zusje werkt bij Beeldend Gesproken en had mij uitgenodigd voor een kerstborrel. Ik was nog nooit in de Foodhallen geweest, daar hebben we toen wat gegeten en gedronken. Ik vond het wel heel interessant. Ik heb hier vroeger in de buurt gewoond en kreeg toen plannen te horen over De Hallen, maar ik was er nog nooit binnen geweest. Ik vond het heel mooi om te zien dat ze van dat oude gebouw waar vroeger nog lange tijd hekken omheen stonden, dit mooie pand hebben gemaakt. Dat vond ik wel heel indrukwekkend.

Ik vond het heel mooi om te zien dat ze van dat oude gebouw waar vroeger nog lange tijd hekken omheen stonden, dit mooie pand hebben gemaakt.

Het is een mooi gebouw, en de veelheid van functies maakt het voor mij bijzonder. Je kunt hier echt van alles doen, net waar je zin in hebt.

Ik wil mijn vriend graag nog De Hallen Amsterdam laten zien, hij kent De Hallen helemaal niet. Hij woont in de buurt van Sloten en omdat hij kinderen heeft hij een hele andere belevingswereld van Amsterdam. Ik wil hem eigenlijk alles laten zien. Samen naar de bioscoop en dan doen we daarvoor een drankje ofzo.

Het is een mooi gebouw, en de veelheid van functies maakt het voor mij bijzonder. Je kunt hier echt van alles doen, net waar je zin in hebt

Mijn lievelingsplek is eigenlijk toch wel de Passage. Ik organiseer hier de Kindermiddag op de woensdagen. Er zijn altijd mensen die even komen kijken of een praatje komen maken. En iedereen loopt natuurlijk langs. Er hangt gewoon een hele fijne sfeer.

Deel dit INTERVIEW