image

Vandaag ontmoeten wij… Theo

16 juli 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Theo!
Bedrijfsleider van De Hallen Studio’s

Mijn eerste indruk van De Hallen? Geweldig! Ik ben gek op dit soort panden! Voordat ik hier kwam werken, kende ik het trouwens niet. Ik wist dat het een oude tramremise was geweest, maar daar hield het wel zo’n beetje op. In augustus 2014 was ik hier voor het eerst, de renovatie was toen bijna klaar. André van Stigt heeft echt vakwerk afgeleverd! Ik zou dat niet kunnen, je moet er wel heel goed door heen weten te prikken en weten hoe je het ontwikkelt. Dat vind ik echt heel goed gedaan. Het is een bijzonder mooi pand!

We zijn één van de mooiste plekken van Amsterdam. Ik ken maar heel weinig steden met dit soort uitstraling. De samenstelling is heel erg uniek!

Ik ben gek op dit soort panden!

De Hallen is echt een middelpunt van stadsdeel West, ik vind het een hele prettige omgeving. Daarnaast is het complex heel veelzijdig, dat maakt het voor mij bijzonder. Je kunt hier een avond uit en dan raak je gewoon alles. Als je op tijd gaat eten kun je op tijd naar de bioscoop of op zondag bij de opnames van Podium Witteman zitten, of je kunt een beetje winkelen. We zoeken ook steeds meer de samenwerking met de buren! Zo bieden we bij evenementen de mogelijkheid om vouchers van de Foodhallen aan te schaffen. Daar kan men zelf een bedrag opzetten (stel we hebben 300 mensen, die allemaal een voucher met een tegoed van 25 euro krijgen. Ze kunnen dan in de pauze bij de Foodhallen hun eten halen en hier in de Studio’s opeten). Ook verblijven er bij grote evenementen vaak mensen in Hotel De Hallen. Zelf ben ik gek op de Ten Katemarkt! We halen veel van onze producten (noten, fruit en groente) van de markt. Daarnaast ben ik ook heel blij dat het Bellamyplein weer open is! Het is echt fantastisch geworden, daar word ik echt blij van! Ik stuur ook iedereen, zeker buitenlandse bezoekers, naar dat pleintje, die weten gewoon niet wat ze zien, Amsterdam op zijn best!

We zijn één van de mooiste plekken van Amsterdam!

Iedereen kent de Foodhallen wel en de FilmHallen ondertussen ook wel aardig, maar we merken nog steeds bij evenementen organisatoren dat zij niet weten dat wij hier ook zitten. Tegenwoordig kun je elke zaterdag De Studio’s bezoeken, dan hebben we een café waar bezoekers een kopje koffie kunnen drinken en bieden we de gelegenheid om onze ruimtes te bekijken. Iedereen is toch benieuwd hoe er hier van binnen uitziet! Iedereen voelt zich ook prettig hier! Of we nou bierbanken of een luxe diner organiseren in een van onze ruimtes, het maakt niet uit, het gebouw is een heel mooi decor!

De Hallen is natuurlijk echt uniek is in zijn soort, dus ik hoop dat we nog meer mensen deze kant op kunnen trekken! We hopen dat er hier meer televisieprogramma’s opgenomen worden. Helaas was RTL Late Night met Twan Huijs geen succes, maar de samenwerking was fijn. Dus wellicht krijgt dat ook nog wel een spin-off. Daarnaast denk ik dat we ons meer moeten focussen op grote congressen die bijvoorbeeld in de RAI zitten, we kunnen hen een hele mooie nevenplek bieden.

Mijn favoriete plek? Dat is studio 2! Deze zaal is het aller mooist. Je kunt hier allerlei diverse evenementen organiseren van diners, congressen en tv-opnames tot yogadagen, alles is mogelijk! Ik vind Denim City ook altijd heel gaaf! Ik juich ook echt toe wat ze doen. Het is niet alleen mooi maar ook verrassend. We hebben het laatste jaar heel veel gebruik gemaakt van hun ruimtes, als kleedkamers. Dus alle sterren die bij Twan aan tafel zaten gingen zich daar omkleden. De volgende dag is het gewoon weer kantoor. Daar hou ik van, dat het gewoon 24 uur per dag gebruikt wordt, en dat het elk moment van de dag iets anders is. Ik vind het echt super leuk als het elke keer een andere functie heeft!

Deel dit INTERVIEW