image

Vandaag ontmoeten wij… Simon

28 juni 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Simon!
Technisch onderhoud De Hallen Amsterdam

Eerste indruk, Wauw eigenlijk. Ik heb hier tijdens de bouw ook gelopen en toen was het echt nog een bouwval. En op een gegeven moment als het af is zie je hoe mooi het geworden is en wat er allemaal aan inrichting inkomt. Het is een heel bijzonder pand!

Het is een heel bijzonder pand!

Als je met plezier hierheen rijdt voor je werk, zegt al genoeg. Elke dag is er wat anders. Het contact met de huurders en de mensen die hier komen dat maakt het zo leuk.

Wat hier allemaal gaande is, hoe het ontstaan is hoe de organisatie is, wat ik hier meemaak. Er gebeurt hier van alles natuurlijk. Ik merk ook dat heel veel mensen het heel erg leuk vinden dat ik hier werk

Het contact met de huurders en de mensen die hier komen dat maakt het zo leuk.

Ik zou de Hallen Amsterdam graag aan mijn familie uit Amerika en Engeland, die zijn hier nog nooit geweest. Omdat het een unieke plek is, een mooi gebouw en er van alles gebeurd.

Mijn lievelingsplek? De Passage, omdat je ziet wat er gebeurd. ‘s ochtends zie je hier iedereen binnen komen, lichten gaan aan, alarmen gaan af het start zichzelf op. En op een gegeven moment wordt het drukker en zie je de Foodhallen vollopen.

Deel dit INTERVIEW