image

Vandaag ontmoeten wij… Siem

24 december 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Siem!
Mede-eigenaar The Maker Store 

Mijn eerste indruk van De Hallen? Supermooi pand! Het voelt als een nieuw gebouw, maar je ziet al die oude kenmerken nog terug. Die oude constructies. Dat vind ik eigenlijk wel heel mooi. En meteen al wel een beetje verliefd.

Wat De Hallen, voor mij als retailer, bijzonder maakt is dat er zowel veel toeristen als locals op afkomen. Wat ik heel leuk vind is dat het ‘concept’ voor mijn gevoel niet aan zijn succes ten onder is gegaan. Wat je wel eens ziet dat als een plek heel druk wordt en er veel toeristen komen dat de Amsterdammers wegblijven. Dat gevoel heb ik hier niet! Het is een hele mooie mix tussen beide partijen en dat maakt het voor ons ook heel leuk!

“Ik was meteen al wel een beetje verliefd!”

Verder vind ik de samenkomst van alle verschillende ondernemers heel bijzonder aan De Hallen. Zo vind je er o.a. partijen, zoals Denim City en wij (The Maker Store) die ambachtelijk bezig zijn! Het is een hele creatieve samenkomst van verschillende aspecten. Dat maakt het ontzettend leuk!

Er is hier voor iedereen wat wils! Je kunt hier winkelen, je kunt hier eten, je kunt naar de film er is altijd wel wat te doen. In de Passage is er bijna elk weekend wel een markt te vinden en door de weeks zijn er ook allerlei activiteiten! Je kunt eigenlijk altijd naar De Hallen komen om iets leuks te doen.

“Het is een hele creatieve samenkomst aan verschillende aspecten.”

Ik neem mijn vrienden graag mee naar De Hallen! Dan laat ik altijd zien wat we doen en wat we allemaal maken en verkopen aan mooie lokale spulletjes in The Maker Store. Dan zijn de meesten altijd wel snel verliefd! Meestal combineren we dat dan en gaan we daarna lekker naar de film ofzo.

Mijn lievelingsplek? Dat is natuurlijk The Maker Store! Maar ik ga graag na mijn werk naar de film in De FilmHallen. Ze hebben een fijn aanbod! Ik heb een Cinevillepas dus ik ga zeker een paar keer per week naar de film.

Deel dit INTERVIEW