image

Vandaag ontmoeten wij… Sam

20 september 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Sam!
Standhouder op De Kloffie Markt

Ik vind het heel gezellig hier! De mix aan mensen die hier bij elkaar komt. Ik voel echt saamhorigheid. Een heel goed initiatief ook de buurt. Ik woon zelf in Oost, maar ik kom wel vaker naar De Hallen Amsterdam, al is het alleen maar voor De Foodhallen!

Al die verschillende dingen onder één dak te vinden in zo’n oud gebouw vind ik heel bijzonder!

Al die verschillende dingen onder één dak te vinden in zo’n oud gebouw vind ik heel bijzonder. En van zo’n oud gebouw wat nieuws maken. Dat zie je nog maar weinig.

Als je anderen over De Hallen Amsterdam vertelt, wat zeg je dan?
Dan begin ik toch weer over De Foodhallen om al dat lekkere eten uit te proberen en waar voor ieder wat wils is, maar natuurlijk noem ik ook De Kloffie Markt waar ik regelmatig als standhouder aan verbonden ben.

Ik vind het heel gezellig hier!

Aan wie zou je graag De Hallen Amsterdam willen laten zien?
Mijn ouders. Zij komen uit Friesland en zij zijn hier nog nooit geweest. Zij zouden het hier heel leuk en gezellig vinden ook! Ik denk niet dat zij een plek zoals deze kennen.

Wat is je lievelingsplek in De Hallen?
Ik kom het liefst bij één van de vegan foodstands in De Foodhallen. Net nog heb ik een vegetarische wrap gegeten met mijn vriend. Heerlijk!

Deel dit INTERVIEW