image

Vandaag ontmoeten wij… Nadia

6 september 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Nadia!
Locatie Manager Wereld Kids

Mijn eerste indruk van De Hallen Amsterdam?
Heel vernieuwend! Ik heb het voor het eerst gezien toen ik hier kwam werken. Zo’n 2,5 jaar geleden. Toen was onze locatie van WereldKids hier al 1 jaar open. Ik vind de omgeving ook heel bruisend. Ik kom zelf uit Haarlem, dus ik kende het nog helemaal niet. Er is echt veel te doen voor ons, voor de kinderen. We gaan vaak naar de poppenkastvoorstelling die op woensdag in de Passage plaatsvindt of naar de bibliotheek. Zij nodigen ons bijvoorbeeld uit voor de Nationale Voorleesdagen, dat is heel leuk! Ik ben ook manager van een andere locatie, daar loop ik altijd via de Foodhallen naartoe. Het is daar altijd zo druk. Ik vind het een hele leuke plek om te werken.

We gaan vaak naar de poppenkastvoorstelling die op woensdag in de Passage plaatsvindt of naar de bibliotheek.

Wat ik bijzonder vind?
Ik denk echt dat deze locatie van het kinderdagverblijf goed aansluit bij De Hallen. De kindjes die hier zitten wonen allemaal in de buurt. De ouders zijn heel ondernemend en de leidsters ook. Ik kan het vergelijken met een andere locatie en daar hangt een hele andere sfeer en is het veel rustiger. Hier is het heel bruisend en iedereen is enthousiast. Onze klanten en de mensen die hier werken passen echt bij De Hallen, dat is heel leuk.

Hier is het heel bruisend en iedereen is enthousiast.

Mijn lievelingsplek?
Onze locatie vind ik het mooist. Het is hier mooi hoog en het is er heel licht. Ik vind het een fijne plek. Maar ik vind het ook heel leuk om door De Hallen te wandelen. In de Kleine Passage heb je allemaal kleine winkeltjes. Dat vind ik ook een hele leuke plek.

Deel dit INTERVIEW