image

Vandaag ontmoeten wij… Monique

19 april 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Monique!
Eigenaar Monique Brouns

Wat de kracht van De Hallen Amsterdam is , is dat niet alleen die hipsters het leuk vinden, maar ook de oudere mensen. Ik vond dit met toekomstvisie gedaan: door mensen voor mensen. En niet door bedrijven voor bedrijven, dat heb je al overal. En de mix van alles: winkels, de Foodhallen, bibliotheek, FilmHallen, The Maker Store, de Studio’s, Kinki Kappers… ik vond het zo goed gevonden. Echt. Het hippe, vernieuwende eraan. Dat maakt het bijzonder.

Je kunt hier echt een hele middag of een dag rondlopen en alles bezoeken.

Amsterdam is een warm bad, heb ik altijd gevonden. Nu ik weer terug ben gekeerd naar mijn roots, omdat ik in de natuur wilde wonen, mis ik Amsterdam. Hier kun je zijn wie je bent en ze knipperen niet twee keer met de ogen. Ze vinden alles goed. Er zijn maar weinig steden op de wereld die dat hebben.

En de mix van alles: winkels, de Foodhallen, bibliotheek, FilmHallen, The Maker Store, de Studio’s, Kinki Kappers

Mijn favoriete plek is Hotel De Hallen, want daar pak ik mijn ontbijt. En de Foodhallen vind ik natuurlijk te gek. Maar ook het hele complex, hier kun je echt een hele middag of een dag rondlopen en alles bezoeken.

Deel dit INTERVIEW