image

Vandaag ontmoeten wij… Mohammed

25 februari 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Mohammed!
Eigenaar van Holyoils

Ik kende De Hallen al voordat ik hier mijn winkel opende. Ik zocht een ruimte hier in de buurt voor mijn eigen winkeltje. Ik kreeg een tip van een vriend dat ze hier aan het renoveren waren, toen heb ik contact opgenomen met Stadsherstel (verhuurder Kleine Passage) en heb ik uiteindelijk Holyoils in de Kleine Passage geopend. Ik had alleen wel verwacht dat er meer winkeltjes in de kleine passage zouden zitten. En soms is het best rustig in dit gedeelte van De Hallen. Dat is jammer, maar wordt vast beter wanneer de Bilderdijkkade weer open gaat.

Mensen kunnen hier genieten van bijvoorbeeld De Foodhallen en alle andere bedrijven die hier zitten.

Ik vind De Hallen een mooi oud gebouw met een fijne sfeer. Mensen kunnen hier genieten van bijvoorbeeld De Foodhallen en alle andere bedrijven die hier zitten.

De eerste twee jaar kenden de meeste mensen De Hallen nog niet, dat moest ik eigenlijk altijd wel uitleggen. Nu hoeft dat niet meer! Meestal vertel ik over mijn eigen winkel en de andere winkels in de Kleine Passage, maar ook over de bibliotheek, Café Belcampo en dat je in de Foodhallen goed kunt eten. Ik maak altijd een praatje met mijn klanten en vraag hen dan vaak waar ze vandaan komen. Dat vind ik leuk om te weten. Ik hoop dat er nog meer mensen kennis komen maken met De Hallen!

Ik hoop dat er nog meer mensen kennis komen maken met De Hallen!

Mijn lievelingsplek in De Hallen is toch wel mijn eigen winkel! Ik vind het bijzonder dat ik in zo’n oud gebouw gevestigd zit. Ik kom niet zo heel vaak in het andere gedeelte van De Hallen moet ik eerlijk zeggen, maar als een kennis op bezoek komt dan laat ik alles natuurlijk wel even zien. Eigenlijk ben ik het liefst in mijn winkel in de Kleine Passage.

Deel dit INTERVIEW