image

Vandaag ontmoeten wij… Michele

14 juni 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Michele!
Deelnemer De KLOFFIE Markt

Ik vind De Hallen Amsterdam echt een fijne plek om te zijn. Ik loop hier altijd een rondje om even te winkelen of iets anders te doen. Het karakter, en de leuke, creatieve en verschillende evenementen maken het een bijzondere plek. Midden in de stad. Ik hou van een creatieve, andere aanpak.

Het karakter, en de leuke, creatieve en verschillende evenementen maken het een bijzondere plek.

Mijn buren, familie, heel veel mensen zijn er toch nog niet geweest en weten het niet. Ik zeg ook altijd: je moet even overdag komen, dus ik heb vandaag ook weer iedereen gevraagd: kom nou langs bij de markt, het is hartstikke gezellig!

Echt een fijne plek om te zijn.

Mijn lievelingsplek?
Dat is denk ik toch de Foodhallen. Daar kun je lekker met z’n allen naartoe gaan en iedereen kan eten wat hij of zij wil. Wij komen er zelf heel graag, met zoon van 17 die een burger eet en ik vind dan zelf Vietnamees heel lekker. En de wijnbar! Goede wijn vind ik heerlijk, daar kan ik echt van genieten. We komen uit Nieuw-West dus dan fietsen we altijd op vrijdagavond even heen.

Deel dit INTERVIEW