image

Vandaag ontmoeten wij… Lucas

16 november 2017 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Lucas!
Ex-manager Hotel De Hallen

Als je ziet wat voor geschiedenis het gebouw heeft en wat ze er nu van gemaakt hebben als complex zijnde, vind ik heel indrukwekkend. Ik denk ook dat het heel goed is voor Amsterdam en voor Oud-West. Als je het vergelijkt met 10 jaar geleden dan heeft het zo’n boost gekregen en ik denk dat De Hallen Amsterdam daar een grote rol in heeft gespeeld.

Als je ziet wat voor geschiedenis het gebouw heeft en wat ze er nu van gemaakt hebben als complex zijnde, vind ik heel indrukwekkend.

Als je in veel internationale steden hebt gewoond dan is dit een plek in Amsterdam die je heel graag zou willen zien. Ik zou daarom de Hallen Amsterdam aan mijn studievrienden uit Londen laten zien.

Als je het vergelijkt met 10 jaar geleden dan heeft het zo’n boost gekregen en ik denk dat De Hallen Amsterdam daar een grote rol in heeft gespeeld.

Mijn lievelingsplek?
Het terras van Remise47. Het is een beetje de tuin van Amsterdam-West, waar je rustig kan zitten, kunt werken met je laptop in de schaduw maar ook lekker kan borrelen met vrienden. Ik denk dat dit echt een uniek plekje is.”

Deel dit INTERVIEW