image

Vandaag ontmoeten wij… Julien

22 mei 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij Julien!
Marketeer bij de FilmHallen

Mijn eerste indruk van De Hallen? Tijdens de antikraak periode hadden vrienden van mij hier een atelier. Net voordat het pand gerenoveerd werd ben ik hier toen een keer langs geweest. Toen was het hier heel donker, maar het zag er ook al heel imposant uit! Toen ik na de renovatie hier voor het eerst weer kwam, was ik dan ook aangenaam verrast! Ik vind het heel tof dat je nog zo goed kunt zien dat het vroeger een oude tramremise is geweest. Dat maakt het een mooie monumentale plek. Het gebouw zit eigenlijk een beetje verstopt, het trekt van buiten niet echt de aandacht, maar van binnen is het heel mooi!

Ik vind het heel tof dat je nog zo goed kunt zien dat het vroeger een oude tramremise is geweest!

Je hebt hier een hele prettige mengelmoes aan ondernemingen, het is heel bruisend! Je hebt leuke uitgaansplekken, maar ook veel culturele ondernemingen, dat maakt het voor mij bijzonder.

Als ik anderen over De Hallen vertel, dan heb ik het vaak over de architectuur, hoe tof die is en hoe groot het hier allemaal is. Natuurlijk vertel ik ook over de FilmHallen! En Recycle vind ik ook een toffe plek. Ik laat daar mijn fiets altijd maken. En ik vind het heel bijzonder dat Hotel de Hallen hier zit.

Ik denk dat er nog genoeg mensen zijn die De Hallen nog niet gezien hebben. Het is niet alleen voor Amsterdammers leuk om hier een keer langs te komen, maar ook voor mensen van buiten de stad.

Het is heel bruisend! Je hebt leuke uitgaansplekken, maar ook veel culturele ondernemingen.

Mijn lievelingsplek? Vanaf mijn bureau heb ik heel mooi uitzicht op de hal van de FilmHallen. Dat vind ik een fijne plek, zeker als het ’s avonds druk is. Dan zie je alle mensen in en uit de filmzalen gaan en bij de bar staan. Ik vind het ook tof dat je allemaal ‘verstopte’ nisjes hebt. Zo kwam ik er bijvoorbeeld laatst achter dat Belcampo Loft op de eerste verdieping boven Recycle zit. En de Kleine Passage vind ik een knus, gezellig winkelstraatje zo naast de Kinkerstraat. Ik loop daar altijd graag doorheen.

Deel dit INTERVIEW