image

Vandaag ontmoeten wij… Fleur

15 november 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Fleur!

Standhouder op De KLOFFIE Markt

Mijn eerste indruk? Heel vernieuwend! Ik vind het leuk dat er zo veel verschillende dingen samenkomen, en dat kende ik nog niet! Zeker niet in Amsterdam. Mijn echte introductie was via De KLOFFIE Markt. Voordat ik zelf op de markt kwam staan ben ik eerst als klant komen kijken hoe het eruit zag. Ik ben wel meerdere wardrobe sales gewend, maar dit is zo’n mooie plek, overdekt en er komt ander publiek. Er zijn mensen die speciaal voor DE KLOFFIE Markt komen, maar ook toevallig even wat lekkers gaan eten of naar de film gaan en op die manier met jouw spullen in aanraking komen. Ja ik weet niet, ik was wel meteen enthousiast! Ik had wel zoiets van dit is wel een mooie plek, hier wil ook wel eens op de markt gaan staan. En dat heb ik daarna gedaan.

Heel vernieuwend! Ik vind het leuk dat er zo veel verschillende dingen samenkomen, en dat kende ik nog niet!

Als ik anderen over De Hallen vertel is dat vaak in relatie tot De KLOFFIE Markt, omdat ik vaak zelf ga staan en mensen enthousiast maak. Als ik niet op de markt sta en van mensen weet dat ze het ook leuk vinden stuur ik ze ook hierheen. En voor het eten, ik ben ook wel echt een foodie! Sowieso als ik hier op de markt sta dan komt er wel een vriendin of twee en dan gaan we sowieso iets lekkers halen. Het is gewoon een hele fijne plek. Er hangt een goede sfeer en er komen gezellige mensen en toeristen. Mensen reageren ook heel leuk, ze zijn altijd wel verrast.

Ik probeer mijn zus al een tijdje mee te sleuren! Zij komt niet uit Amsterdam dus dat is een iets groter avontuur, zeg maar.

Mijn lievelingsplek? Ja, ik denk toch wel de Foodhallen. Ik vind de Viet View stand wel heel fijn, als ik specifiek moet zijn!

Deel dit INTERVIEW