image

Vandaag ontmoeten wij… Esther

22 februari 2018 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij… Esther!
Mede-maker Patrimonia 

Ik vind het echt, hoe moet ik het zeggen, ik word zo gelukkig van het feit dat de mooiste pareltjes van de stad weer echt tot bloei komen. Dat is precies waar ons spel (Patrimonia Amsterdam) ook over gaat. Want ik ben hier heel vaak langsgelopen en ik wist dat hier een remise was. Maar dat het zo bijzonder is opgeknapt en dat het weer een totaal nieuwe functie heeft gekregen. Zo was ik gisteravond bij de bioscoop en toen dacht ik: ja maar jongens dit is wat we met z’n allen moeten blijven doen: de parels van de stad steeds nieuw leven inblazen.

Maar dat het zo bijzonder is opgeknapt en dat het weer een totaal nieuwe functie heeft gekregen.

Als je hier door de straat fietst dan valt het niet echt op. Dat vind ik zelf altijd heel leuk als ik naar een stad ga die ik nog niet ken, en ik vind zo’n parel, dan word ik helemaal gelukkig. Als je het niet weet, dan heb je geen idee wat het is.

De parels van de stad steeds nieuw leven inblazen

Ik kom uit Eindhoven, maar ik woon al heel lang hier. En ik zou eigenlijk iedereen van mijn familie willen laten zien hoe bijzonder ik Amsterdam vindt en hoe bijzonder ik zo’n initatief als De Hallen Amsterdam vind. De Hallen Amsterdam is zo’n mooi voorbeeld van hoe het kan, hoe je kan samenwerken en hoe je duurzaam kan zijn.

Deel dit INTERVIEW