image

Vandaag ontmoeten wij… Corina

11 april 2019 De Hallen

In de rubriek “Vandaag ontmoeten wij” vragen wij naar de ervaring van mensen in De Hallen Amsterdam.

Vandaag ontmoeten wij Corina!
Eigenaresse van Kinki Academy

Mijn eerste indruk van De Hallen? Ik was meteen verliefd! Eigenlijk was ik al verliefd op de omgeving voordat het gebouw gerenoveerd werd. Ik ben ook wel echt een Oud-West fan, ik vind het een heerlijke buurt! Toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was om hier een ruimte te huren dacht ik yes, dat wil ik! Het zou fantastisch zijn als ik hier een plek krijg. En het is gelukt!

Toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was om hier een ruimte te huren dacht ik yes, dat wil ik!

De sfeer, akoestiek en het oude rauwe van het gebouw maakt De Hallen voor mij bijzonder! Zo is in onze ruimte nog een oude schoorsteen te zien. Een bijzonder detail! En sowieso ook alle andere ondernemers die hier zitten. Zoals de Denim School en The Maker Store, eigenlijk het hele concept.

De meeste mensen denken dat ik in de Foodhallen werk als ik zeg dat ik in De Hallen gevestigd ben, dus ik moet altijd wel even uitleggen dat De Hallen meer is dan alleen de Foodhallen. Ik vertel vaak dat ik het bijzonder vind dat het ook heel erg op ambachten is gericht hier. En natuurlijk ook over Kinki Academy zelf!

De sfeer, akoestiek en het oude rauwe van het gebouw maakt De Hallen voor mij bijzonder!

We zitten hier nu bijna 5 jaar, dus de meeste mensen in mijn omgeving hebben De Hallen al wel eens gezien. Maar ik vind eigenlijk dat iedereen die in Amsterdam woont absoluut en keer in De Hallen moet zijn geweest!

Mijn lievelingsplek? Dat is toch wel echt hier bij Kinki! Als we dicht zijn en iedereen weg is neem ik altijd nog even een momentje om te genieten. Maar ik kom ook graag bij Hotel De Hallen om een drankje te doen, daar kun je lekker zitten en het Hotel heeft een hele leuke sfeer. En dit jaar gaan we samenwerken met de Denim School, dat is ook heel leuk!

Deel dit INTERVIEW