image

Shops

20 augustus 2019 De Hallen

Wist je dat je in De Hallen Amsterdam heel leuk kunt winkelen? Er zijn veel verschillende winkels te vinden met een divers aanbod aan producten!  

In de Kleine Passage vind je veel kleine winkeltjes waar je heerlijk kunt struinen op zoek naar iets moois! Zo vind je bij Qnoop sokken met bio-afbreekbare knoopjes, zodat je ze nooit meer kwijtraakt in de was! De sokken zijn niet alleen heel handig, maar hebben ook een leuk design!

Aan het begin van de Kleine Passage aan de Tollensstraat zit Art Deco. De winkel is gespecialiseerd in de mooiste meubelstukken uit de roaring twenties! Je vindt er allerlei bijzondere lampen, woonaccessoires en meubelstoffen. Op zoek naar een mooi vintage item voor in huis? Snuffel eens rond!

Naast Art Deco tref je The Gathershop. Zeker een aanrader voor liefhebbers van betaalbare producten met een goede kwaliteit! In de shop vind je allerlei prachtige fairtrade producten van kleine ontwerpers. Denk aan mooie sieraden, literatuur, kaartjes, plantjes en veganistische skincare, alles met een eigen verhaal. Je verlaat de winkel gegarandeerd met iets moois!

De winkel van Unobvious is als een creatieve speeltuin: hier zie je niet alleen de nieuwe werken van het drietal zelf, maar ook de resultaten van samenwerkingen, kunstprojecten en nog veel meer.

Liefhebber van Marokkaanse producten? Ga dan eens langs bij Holyoils! In de winkel vind je een ruim aanbod van producten op basis van arganolie en andere mooie producten.

Bij Felt Amsterdam kun je terecht voor kleding en accessoires van zijde en wol. De unieke creaties worden met de hand gemaakt, neem gerust eens een kijkje als je benieuwd bent naar het ontwerpproces.

LaSalle verkoopt prachtige, tijdloze kleding. Op zoek naar luxe essentials, dan ben je bij LaSalle zeker aan het goede adres. Je kunt er o.a. terecht voor een uitbreide collectie knitwear en zijden sjaals.

Tegenover LaSalle zit Kraker Antiek. In deze kleurrijk ingerichte winkel tref je de mooiste antieke spullen. Een echte antiekliefhebber of verzamelaar van zeldzame voorwerpen? Dan is een bezoek aan Kraker Antiek zeker de moeite waard!

Natuurlijk zijn er in het ‘grote’ gedeelte van De Hallen ook een aantal leuke winkels te vinden. Loop vanuit de Kleine Passage door naar de Passage om lekker verder te winkelen!

Kunstliefhebber? Loop dan eens binnen bij Kunstuitleen Beeldend Gesproken. De kunstuitleen beheert een grote collectie kunst, van hoge kwaliteit voor een interessante prijs. Wie weet hangt er wel iets moois voor jou tussen en neem je jouw nieuwe favoriete kunstwerk mee naar huis!

Bij RECYCLE vind je fietsen met een verhaal! Duurzaam gerecyclede fietsen, unieke gerestaureerde oldtimers en bijzonder producten gemaakt van oude fietstonderdelen. Mannen en vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken met aandacht en vakmanschap aan alle fietsen, en vinden zo hun weg terug naar werk. RECYCLE biedt dan ook nieuwe kansen, aan fietsen én aan mensen!

Loop een paar deuren verder eens binnen bij The Maker Store, een leuke winkel vol unieke producten! In The Maker Store vind je allerlei, voornamelijk lokaal geproduceerde producten, met een eigen verhaal en is dan ook déwinkel voor originele cadeautjes (voor jezelf)!

Echte denimlovers kunnen een bezoek aan Denim City zeker niet overslaan! Loop door de denimwerkplaats door naar de store en scoor de mooiste denim items!

Neem ook eens een kijkje bij YOU University! In de conceptstore van YOU ligt o.a. diverse kunst, prachtige kaarsen, tassen, boeken en andere lifestyle producten.

Benieuwd waar je de winkels kunt vinden? Bekijk dan direct onze kaart. Happy shopping!

Deel dit BLOG