image

Dinner & Drinks

18 januari 2019 De Hallen

Gezellig een avondje uit in De Hallen Amsterdam of lekker een hapje eten? Lunch afspraak of onder het genot van een heerlijke kop koffie aan het werk? Het kan allemaal! Wij zetten al onze horecagelegenheden voor je op een rij.

De Foodhallen is de perfecte plek om gezellig met vrienden een hapje te eten! Je vindt er allerlei verschillende eetstands. Van pizza en dimsum tot taco’s, van bitterballen tot Vietnamese springrolls. Voor ieder wat wils en perfect om te delen! Ook vind je er onder andere de gin tonic bar om een gezellige avond uit compleet te maken. En op dinsdag-, vrijdag- en zaterdagavond kun je er ook nog genieten van live muziek!

Dineer je liever à la carte? Loop dan via de Foodhallen door naar de Kanarie Club. In deze hippe eetgelegenheid vind je heerlijke gerechten op de kaart. Ook perfect voor ontbijt of lunch. Je kunt je er daarnaast ook de hele dag met je laptop nestelen op één van de werkplekken, om vervolgens rond borreltijd door te vliegen naar de Pool Bar voor een heerlijke cocktail. Op zonnige dagen kun je neerstrijken op het terras.

Meer zin in een Urban Bistro achtige setting? Ga dan eens eten bij Remise47. Het restaurant bevindt zich in het prachtige Hotel de Hallen. Je kunt er van ontbijt tot diner genieten van lekker eten en met mooi weer kun je ook hier een fijn plekje uitzoeken op het terras. Tip van ons: neem regelmatig even een kijkje op hun website, zodat je op de hoogte blijft van hun maandelijkse menu specials. Zo heeft Remise47 voor de liefhebbers bijvoorbeeld de lobstermaand en andere seizoensgebonden speciale menu’s.

Bezoek je De Hallen Amsterdam met je kinderen? Geniet dan van een welverdiende kop koffie bij Café Belcampo terwijl je kids heerlijk spelen in de kinderhoek. Daarnaast vind je er een zeer uiteenlopende kaart wat Belcampo ook een fijne plek maakt voor de lunch. Je kunt ook lekker rustig studeren of werken boven in het café. Gek op culturele evenementen? Kom dan zeker een keer langs! Belcampo organiseert namelijk verschillende culturele optredens gedurende het hele jaar.

We hopen dat je de perfecte plek voor die ene koffie date, lunch afspraak of get-together met vrienden gevonden hebt!

Deel dit BLOG