image

Speciale voorpremière Working Woman met regisseur

Speciale voorpremière in aanwezigheid van regisseur Michal Aviad en Marije Cornelissen van UN Women NL

De 30-jarige Orna (Liron Ben-Shlush) woont met haar man en twee kinderen in Jeruzalem. Haar man heeft net een restaurant geopend en financieel hebben ze het niet breed. Als ze een kans krijgt op een nieuwe sales baan bij een projectontwikkelaar, grijpt ze deze met beide handen aan. Ze heeft niet veel ervaring maar ze is hardwerkend en vindingrijk. Al gauw valt ze op bij haar baas Benny (Menashe Noy) en krijgt ze promotie en een bonus. Benny vindt haar leuk en maakt op kantoor telkens speelse avances. Ze weet deze steeds af te wimpelen en richt zich op haar werk. Maar dan vliegen ze voor zaken naar Parijs en na een succesvolle deal benadert Benny haar in de hotelkamer. Orna’s leven staat op zijn kop. Ze heeft de baan nodig maar begint haar eigenwaarde kwijt te raken. Haar man vermoedt ook dat er meer aan de hand is. Ze moet weer controle krijgen over haar eigen leven en ze besluit het op haar manier op te lossen.

Marije Cornelissen
Marije Cornelissen is sinds oktober 2016 directeur van UN Women Nederland. UN Women is de grootste vrouwenrechten organisatie ter wereld, met zestig veldkantoren in negentig landen. UN Women Nederland is het vijftiende nationale comité van UN Women. UN Women Nederland heeft als taak om fondsen te werven voor het werk wereldwijd en daarnaast zorgen ze dat het VN Vrouwenverdrag in Nederland wordt nageleefd en doen ze verschillende projecten.

ENGLISH
Life at work becomes unbearable for Orna. Her boss appreciates and promotes her, while making inappropriate advances. Her husband struggles to keep his new restaurant afloat, and Orna becomes the main breadwinner for their three children. When her world is finally shattered, she must pull herself together to fight, in her own way, for her job and a sense of self-worth.

De Filmhallen

+31(0)20 8208122

Website

Email

  • Maandag 11:00 — 01:00
  • Dinsdag 11:00 — 01:00
  • Woensdag 11:00 — 01:00
  • Donderdag 11:00 — 01:00
  • Vrijdag 11:00 — 02:00
  • Zaterdag 11:00 — 02:00
  • Zondag 11:00 — 01:00