image

SeeYou@Art tentoonstelling ‘De veranderende stad’

Interactie tussen kunstenaars, publiek en bewoners van de stad is een belangrijk onderdeel in elke tentoonstelling die SeeYou@Art organiseert. Het zorgt voor mooie gesprekken en voor interessante discussies. Tijdens deze tentoonstelling zullen twaalf hedendaagse kunstenaars diverse kunstvormen tonen geïnspireerd op het thema ‘de veranderende stad’.Tijdens de tentoonstelling op zaterdag 9 november zijn o.a. kunst met vlakglas, digitale- en schilderkunst, sculpturen en foto’s te zien in de Passage van De Hallen. Kom gezellig kijken, ontmoet de kunstenaars en doe mee met één van de activiteiten.

De participerende kunstenaars zijn:
Elena Rosa Caballero, Erik van Vugt, Evelien de Bruijn, Fleur Spolidor, Jim Gijbels, Linda Hartman, Lisanne Hoogerwerf, Lola Romance, Maria de Azcarate, Philo Ouweleen, Renate Beatrice Munneke en Roberto Voorbij.

Kunstenaars van diverse nationaliteiten
Nederlandse en buitenlandse kunstenaars kijken deze editie naar Amsterdam in verandering, maar ook naar de veranderingen die plaatsvinden in hun land van herkomst. Gentrificatie is een proces dat wereldwijd plaatsvindt.

 

Workshop “Een eigen stadsplattegrond” maken
Tijdens de expositie is het mogelijk om – onder leiding van kunstenaar Pablo Ponce – je eigen stadsplattegrond van Amsterdam te maken. Je werkt op papier met Chinese inkt, ecoline en potlood. De workshop is voor alle niveaus en Pablo begeleidt je in jouw creativiteit en leert je alles over deze mooie technieken. De workshop is op zaterdag 9 november van 14.00 tot 17.00 uur in Galerie Beeldend Gesproken. Kaarten à 35 euro p.p. voor de workshop zijn te verkrijgen door een mail te sturen aan:  info@seeyouatart.nl.

De Passage

  • Maandag 07:00 — 23:00
  • Dinsdag 07:00 — 23:00
  • Woensdag 07:00 — 23:00
  • Donderdag 07:00 — 23:00
  • Vrijdag 07:00 — 03:00
  • Zaterdag 07:00 — 03:00
  • Zondag 07:00 — 03:00