image

Repair Festival

Maak er wat van!
Op het Repair Festival in De Hallen Studio’s leer je samen met reparateurs van verschillende Repair Cafés in Amsterdam-West hoe je je eigen spullen kunt repareren & upcyclen! Gratis en voor niets!

Neem je kapotte apparaten en kleding (schoon) mee, laat je creativiteit erop los en blaas ze een nieuw leven in! Of doe mee aan één van de gratis toegankelijke upcycling workshops visible mending & basis naaitechnieken door naaicafé De Steek!

Eindelijk tijd om die kapotte waterkoker, dat leuke blousje of je favoriete lamp te repareren! Je mag allerlei soorten items meenemen.

Ook kan je deelnemen aan één van de gratis toegankelijke upcycling workshops visible mending & basis naaitechnieken door naaicafé De Steek om 14:00 of 15:15. Een plekje reserveren is mogelijk via: https://www.eventbrite.nl/o/repair-events-84155331373. Er zijn daarnaast een aantal plekken beschikbaar aan de deur (vol = vol)

Ook vindt Het Grote Ruilfestival gelijktijdig plaats in de passage van De Hallen. Bij onze buren kun je boeken, kleding, speelgoed, kunst, interieur-items ruilen voor iets anders!

Ruil & repareer samen met elkaar op 11 mei! Tot dan!

Mocht dit niet lukken?
Blijf op de hoogte van volgende Repair Events via Instagram @Repair Events :

Of kom langs bij een Repair Café bij jou in de buurt. Vind jouw dichtstbijzijnde Repair Café op:
https://www.repaircafe.org/bezoeken/

De Hallen Studio’s

+31(0)20 8208206

Website

Email